Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

ΑΛΜΠΟΥΜ ΜΙΚΡΗ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ

Έχω βάλει σκοπό να γεμίσω όλη την περιοχή με τα βιβλία μου. Σε αυτό βέβαια συμβάλλουν οι καλοί μου φίλοι που μου κάνουν συνέχεια παραγγελίες!! Αυτό λοιπόν είναι το άλμπουμ φωτογραφιών για μια μικρή πριγκίπισσα. Το όνομά της Λήδα Τριανταφυλλιά. Σύντομα θα δείτε και το άλμπουμ της δίδυμης αδερφής της...



Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

ΑΛΜΠΟΥΜ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ - ΒΙΒΛΙΟ ΕΥΧΩΝ

Τις προάλλες μου ζητήθηκε από μία μανούλα να φτιάξω ένα βιβλίο ευχών το οποίο θα χρησιμοποιήσει και ως άλμπουμ φωτογραφιών για τον μικρό της πρίγκηπα. Έτσι και έγινε λοιπόν!! Τι λέτε είναι αντάξιο του μικρού μας πρίγκηπα??






Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Καδράκι για τραπέζι ευχών

Χτες το βράδυ σκεφτόμουν τι να βάλω στο τραπέζι με το βιβλίο ευχών ώστε να τραβάει την προσοχή και να γράψουν όλοι οι καλεσμένοι από μια ευχή. Έτσι λοιπόν έβγαλα πάλι έξω τα εργαλεία μου και τις χρυσόσκονες μου και έφτιαξα αυτό το καμβαδάκι. Πως σας φαίνεται?

Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Χτες το πρωί μου ήρθε το δίχτυ για το στολισμό της βάφτισης που πρόκειται να κάνω. Ετσι δεν έχασα καιρό και ξεκίνησα τις κατασκευές!! Το δωμάτιο γέμισε λουλούδια, κορδέλες και χρυσόσκονες! Ο ενθουσιασμός μου πολύ μεγάλος! Τελικά στο τέλος της βραδιάς κατάφερα να τελειώσω τη γιρλάντα για την κολυμπήθρα.Το αποτέλεσμα με δικαίωσε!



Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

ΒΙΒΛΙΟ ΕΥΧΩΝ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΕΙΡΑΤΗΣ



Πριν από κάποιες μέρες μου ζητήθηκε να φτιάξω ένα βιβλίο για ένα μικρό πειρατή! Η χαρά μου πολύ μεγάλη γιατί τέτοιο θέμα δεν είχα ξανακάνει και ήταν μια πρόκληση για εμένα. Τελικά οπως φαίνεται τα κατάφερα, τι λέτε?






Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Μόλις τελείωσα το δεύτερο βιβλίο ευχών μου και είμαι πολύ χαρούμενη! Πλέον έχω αρχίσει και εφοδιάζομαι με καινούρια εργαλεία και το αποτέλεσμα μου αρέσει ακόμα περισσότερο. Πάρτε μια ιδέα!Το βιβλίο αυτό είναι για τη βάφτιση του μικρού μας πρίγκηπα! Του ανιψιού μου. Ενα ζουζούνι με στρουμπουλά μαγουλάκια που συνέχεια γελάει!


Το εξώφυλλο

οι εσωτερικές σελίδες


και οι συνθέσεις