Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

βιβλιο ευχών βάπτισης



Επιτέλους ένα κοριτσίστικο βιβλίο ευχών!Μου είχαν λείψει τα φρου φρου. Αυτό το βιβλίο πέρασε από βουνά και θάλασσες για να φτάσει στην Κύπρο στη βάφτιση της μικρής Αναστασίας!!

Το εξώφυλλο είναι ιβουάρ περλέ που δεν φαινεται καλά στη φωτό! Με παίδεψε λίγο η τρέσα αλλά το απότέλεσμα με δικαίωσε.


Σε αυτό το βιβλίο έβαλα ποιηματάκι αντί για παραμυθάκι. Ευχαριστώ πολύ τις μανούλες που με βοήθησαν!
Και κάποιες από τις εσωτερικές σελίδες. Δεν ήξερα πια να πρωτοδιαλέξω! Και οι 25 ήταν υπέροχες!

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Να πως ξεκίνησαν όλα!!

Σήμερα λέω να σας δείξω τις πρώτες μου δημιουργίες!
Για όλα ευθύνεται το μικρό μου ζουζουνάκι που από τότε που έμαθα για τον ερχομό του θέλησα να του χαρίσω πράγματα ξεχωριστά, φτιαγμένα από τη μαμά και το μπαμπά.
Όταν λοιπόν ξεκινήσαμε τις ετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο μου ήρθε η ιδέα για το φωτιστικό. Την υλοποίηση βέβαια ανέλαβε ο άντρας μου μιας και εγώ από ηλεκτρολογικά δεν κατέχω. Σχεδιάσαμε ένα συννεφάκι σε κόντρα πλακέ , το βάψαμε και ανοίξαμε τρεις τρύπες στις οποίες περάσαμε τις χάρτινες μπάλες σε διαφορετικά μήκη. Τέλος πρόσθεσα τις πεταλουδίτσες και τις κορδελίτσες πάνω.



Οι μήνες πέρασαν και ήρθε ο καιρός για τη βάφτισή του. Εκεί όλα τα έφτιαξα με τα χεράκια μου. Από τις μπομπονιέρες και τα προσκλητήρια μέχρι και το στολισμό. Βοηθός μου η γιαγιά Βάσω.

Το θέμα μας... θάλασσα! Και αφού εμείς είμαστε από βουνό θα πρέπει φέρουμε τη θάλασσα εδώ μόνο για τη βάφτιση του γιου μου. Ετσι και έγινε!
Τι μας λείπει λοιπόν? Γλάροι να πετάνε πάνω από τα κεφάλια μας.Τους φτιάξαμε , τους κρεμάσαμε από τα δέντρα ανάμεσα σε γαλάζιες και λευκές κορδέλες.


Τι άλλο λείπει? Κοχύλια και βότσαλα που τα κρεμάσαμε από τα φανάρια δεξιά και αριστερά από την είσοδο της εκκλησιας.
Νομίζω λείπει και κάτι ακόμα...
Μα φυσικά ο βυθός! Τον βάλαμε μέσα σε γυάλες μαζί με βότσαλα κοχύλια και αστερίες. Τον πλέξαμε κοτσίδες και από πάνω του κρεμάσαμε κοχύλια .



Και όλα αυτά μόνο για τον μικρό μας πρίγκηπα...

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

βιβλίο ευχών βαπτισης

Πολλά πειρατάκια, βλέπω, κάνουν μπλουμ φέτος! Αυτό είναι το βιβλίο ευχών για τη βάπτιση του Ιωάννη! Με άκρως καλοκαιρινή διάθεση και λεπτομέρειες από την Κέρκυρα.Ακόμα φτιάξαμε και ένα καδράκι για το τραπέζι των ευχών. Σας αρέσουν??

Το εξώφυλλο. Αυτό το χαρτί είναι ΤΕΛΕΙΟ!!




Ο ιππόκαμπος κατευθείαν από Κέρκυρα


Σε αυτό το βιβλίο φτιάξαμε και κάποιες συνθέσεις φωτογραφιών. Να κάποιες από αυτές...






Κάποιες από τις εσωτερικές σελίδες

Να και το καδράκι που σας έλεγα...