Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Βιβλίο ευχων βάφτισης εμπνευσμένο από την Τινκερμπελ

 Η νεραϊδούλα Τινκερμπελ αποφάσισε να κάνει παρέα στις ευχές για την βάφτιση της μικρής Κωνσταντίνας. Έτσι, λοιπόν, άφησε το μαγεμένο δάσος και ήρθε και τρύπωσε στο βιβλίο μας!!!

                                                                    Το εξώφυλλο
Το οπισθόφυλλο






  

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Χριστουγεννιατικα στολίδια

Αρχισα και εγώ σιγά σιγά να κάνω πρόβες για τις Χριστουγεννιάτικες κατασκευές μου. Έλεγα φέτος για το ρεβεγιόν να παρω ένα Χριστουγεννιάτικο στολίδι και να το χρησιμοποιήσω ως κρίκο για να δέσω τις πετσέτες. Μετά όμως σκέφτηκα ότι θα ήταν καλύτερο να φτιάξω μόνη μου το στολίδι!!Ετσι σήμερα παρέα με τον Κωσταντή προσπάθησα να φτιάξω τα πρώτα στολίδια με cernit. Είχα μόνο κόκκινο και λευκό και δεν μπορούσα να κάνω και πολλά. Όμως σύντομα θα εφοδιαστώ και με άλλα χρώματα για πιο σωστό αποτέλεσμα.
Πως σας φαίνεται λοιπόν η πρώτη μου απόπειρα με cernit?

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Σουπλά

Ακόμα ένα σουπλά μόλις τελείωσε.Δεν είναι όμως ένα οποιοδήποτε είναι το σουπλά που θα κάνω στου γιου μου τα γενέθλια που φέτος (δηλ του χρόνου) θα χει θέμα ΦΑΡΜΑ.
Τώρα που το ξαναβλέπω έτσι γεμάτο μου αρέσει περισσότερο. Μου φαίνεται θα τα κάνω πιο εμπλουτισμένα όλα....
Πως σας φαίνεται?

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Σουπλά

Τώρα μπορώ να φτιάχνω και σουπλά!!!!
Πως σας φαίνονται τα πρώτα μου σχεδιάκια?
Είπα  να φτιάξω αρχικά ένα στο πνεύμα των ημερών.Για να μην ξεχνιόμαστε ότι πλησιάζουν ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑΑΑΑΑΑ!



Εφτιαξα και ένα με την Τινκερμπελ που το περιμένει μια φίλη!! Ελένηηηηη!

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Χριστουγεννιατικες κατασκευές 2009




Με όλα αυτά που βλέπω τριγύρω μου πηγα και ξέθαψα τις περσινές μου Χριστουγεννιάτικες κατασκευές!!!Βλέπετε τότε δεν είχα τοblog μου να τις βάλω.
Πέρυσι άλλαξα χρώματα και στυλ στο δεντράκι μου.Πάντα ήταν κόκκινο με χρυσό ή σκέτο χρυσο. Το είχα βαρεθει και τώρα με το παιδί ήθελα να το κάνω πιο ζουζουνίστικο και παιχνιδιάρικο! Ετσι λοιπόν το έκανα κόκκινο με λευκό στολίζοντας το με πιο παιδικά στολίδια και γλειφιτζούρια.


Κάθε χρόνο λοιπόν, πάω στο βουνό και κόβω πολλά κλαριά από κυπαρίσσια , γκι και άλλα δεντράκια. Μαζεύω κουκουνάρια και μετά στο σπίτι αρχίζουν οι συνθέσεις. Με τον καιρό ξεραίνονται βέβαια αλλά φαίνονται το ίδιο ωραία!!!

 Αυτά τα φανάρια είναι κρεμασμένα στην είσοδο του σπιτιου.Επρεπε να στολιστούν....



Αυτή την καρτούλα την έφτιαξα πέρυσι και την έβαλα στα δώρα για τα ανιψάκια μου.
 Αυτά τα κουτάκια τα έδινα στα παιδάκια που μου έλεγαν τα κάλαντα μαζί με το χαρτζιλικι τους. Την Πρωτοχρονιά που είχε μαθευτεί, παρέλασαν όλα τα παιδάκια του χωριου μου από το σπίτι μας.Πόσο το χάρηκα!!!


Ενα καδράκι αλλιωτικο από τ ΄ άλλα!!!

 Αυτή είναι η πρώτη μου απόπειρα με decoupage. Ακόμα ένα καδρακι που θα οδήγησει τους καλεσμένους στο βιβλίο ευχών και να χαρίσουν γλυκές ευχές!!!
Αυτό το καδράκι μπορεί να κρεμαστει και να διακοσμήσει αργότερα το δωματιο της μικρής. Επίσης τα γράμματα μπορούν να αντικατασταθούν από το όνομα
Πώς σας φαίνεται λοιπόν? Πέτυχε η πρώτη μου απόπειρα?
Πάντως τωρα που ξεκίνησα δεν σταματάω!!!!





Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Αλμπουμ φωτογραφιών

Γεια σας!!!! Μη νομίζετε ότι επειδή δεν ανεβάζω φωτό δεν φτιάχνω κιόλας... Να λοιπόν το άλμπουμ φωτογραφιών για μια μικρή πριγκίπισσα τη Θεοδώρα!!!!