Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

O snoopy που μου απέμεινε...

Καλησπέρα!!
Εδώ και δέκα μέρες περίπου, φοβόμαστε μέσα στο ίδιο μας το σπίτι!!Μπήκαν κλέφτες ενώ κοιμόμασταν το βράδυ και μας ξεσκονισαν για τα καλά. Έφτασαν μεχρι την κρεβατοκάμαρά μας (στον δευτερο όροφο) και πήραν το κινητό του άντρα μου απο το κεφαλάρι του κρεβατιού που κοιμόμασταν!!Τρέμω στην ιδέα τι μπορεί να γινόταν αν δεν ήμουν τόσο κουρασμένη, ξύπναγα και τους έβλεπα πανω από το κεφάλι μου ή αν ξυπναγε το παιδί....
Φυσικά όλο τον κάτω όροφο τον έψαξαν με την ησυχία τους και πήραν ότι τους γυαλισε.Αναμεσα σε αυτά ήταν και η φωτογραφικούλα μου....κλαψ
Πάνε όλα αυτά που ήθελα να σας δείξω...Το μόνο που απέμεινε είναι η πρόσκληση για τα γενεθλια της Ελίνας με θεμα τον γλυκούλη Snoopy. Η μικρή τρελαινεται για τον Snoopy και αγαπημενο της χρώμα είναι το γαλαζιο. Ετσι προσπαθήσαμε να τα συνδυάσουμε και τα δύο.




Μαζί με τη φωτογραφική έκλεψαν και στιγμες από τα γενεθλια του γιου μου και όχι μονο.
 Στιγμες πραγματικά πολύτιμες για εμενα....

Και κλείνοντας τα αστεια της υπόθεσης:
-Κωσταντής μολις άκουσε πως μας έκλεψαν: "Εκλεψαν και τις ζωγραφιές μου?????" Οχι μωρό μου του λέω δεν ήξεραν πόσο πολυτιμες ήταν και το παιδί ησύχασε χαχαχα
-Η τουμπα που έφαγα εγώ από τη σκαλα την πρώτη μέρα που βάλαμε τον συναγερμο,κατέβηκα τη σκαλα αμεριμνη, με επιασε το φωτοκύτταρο και εγινε χαμος μέσα στο σπίτι χαχχαχα
Ευτυχώς έπεσα μαλακά και δεν έγινε καμιά μεγαλύτερη ζημια
Την Κυριακή περιμένουμε και το καινουριο μέλος της οικογένειας!!Οχι το μωρό!! Μια χνουδωτή μπαλίτσα, προς το παρόν τουλάχιστον γιατί θα εξελιχθεί σε αρκούδα, που θα την λένε (μάλλον) Σίβα. Θα ερθει το σκυλάκι μας!!! Ο Κωσταντής ήδη έχει κλείσει ότι θα κοιμαται στο δωμάτιο του. Ανυπομονώ να δω ποιος θα έχει μεγαλύτερες αντοχές στα παιχνιδια ο Κωσταντής ή το κουτάβι??
Τι κρίμα να μην έχω φωτογραφική να σας τη δειξω....  

12 σχόλια:

  1. Δεν το πιστεύω!!!Είναι δυνατόν;;;;Έφτασαν μέχρι το μαξιλάρι σας οι κλέφτες;;;Εγώ μόνο που το διαβάζω ταράζομαι!!!!Χαρά στην ψυχραιμία σου Πένυ μου πραγματικά σε θαυμάζω!!Ευτυχώς δεν σας πείραξαν,καλά έχει ξεφύγει ο κόσμος το θράσος τους δεν έχει όρια!!!Τέλος πάντων μέσα στην ατυχία σας σταθήκατε και τυχεροί που είστε όλοι καλά!! Η πρόσκληση πολύ γλυκούλα!!Φιλάκια και καλό βράδυ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μη μου λες τέτοια!!!!! Έχω πάθει φοβία με τους κλέφτες, δόξα το Θεό που δε σας πείραξαν...!!! Με το καλό να σας έρθει η χνουδωτή μπαλίτσα!!! (Περιμένουμε σχετική ανάρτηση έτσι?) Η πρόσκληση σούπερ... όπως πάντα άλλωστε! Φιλάκια και καλό βράδυ! Α! Και καλό μήνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ Πένυ μου, ήταν τραγικό, αλλά ευτυχώς γλιτώσατε τα χειρότερα. Έχω κι εγώ φοβία με τους κλέφτες..
    Η πρόσκληση τέλεια! Πέρνα από το σπιτάκι μου, έχω βραβειάκια να σου δώσω, για να σε γλυκάνω!
    Φιλάκιααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολλές φορές όταν πέφτω να κοιμηθώ σκέφτομαι ότι μπορεί να ξυπνήσω και να βρω κανέναν να με σημαδεύει με το φακό...αυτό και να μην χάσω τον Νικόλα, είναι οι μεγαλύτερες ανασφάλειες μου...ευτυχώς τελείωσαν όλα με το μικρότερο δυνατό κόστος...μην κλαις την φωτογραφική σου....θα πάρεις καλύτερη...και εγώ έχασα την δική μου το καλοκαίρι και το μόνο που με πείραξε ήταν οι στιγμές που είχαμε αποθανατίσει χωρίς να προλάβουμε να τις κατεβάσουμε...εμείς πάντως μετά τα συνεχόμενα πατατράκ που πάθαμε με το συναγερμό (χτυπούσε σε άσχετες ώρες λόγω υπερευαισθησίας μάλλον) τον έχουμε μόνο για να φαίνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλημερα..βρε κοριτσι..αφου ειστε ολοι καλα..ασ παει και το παλιαμπελο..που λεω..το σημαντικο ειναι οτι εισται καλα.. η προσκληση τελοια..σε φιλω..και μια ζεστη αγκαλια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δυστηχως συμβαινουν καποια πραγματα στην ζωη μας τα οποια μπορει αν τα αφησουμε να χαλασουν την ηρεμια μας!φροντισε να το...ξεχασεις οσο πιο γρηγορα γινεται....ξερω ειναι δυσκολο!οσο για την μηχανη..καταλαβαινω...ειναι οι αναμνησεις μας σε εικονες τις οποιες δεν θα μπορουμε να τις κοιταζουμε...τις εχουμε ομως στο μυαλο μας!!φιλια και καλη σου μερα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ωχ το έχω περάσει και εγώ και σε καταλαβαίνω!!! Και τότε δεν είχα και το παιδί οπότε μόνο να φανταστώ μπορώ πως ένιωσες!!! Τώρα που θα πάρεις καινούργια φωτογραφική, αμέσως να τις κάνεις upload τις φωτογραφίες, γιατί και εγώ που έχω χάσει μια, πιο πολύ στεναχωρήθηκα για τις χαμένες φωτογραφίες παρά για την φωτογραφική!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πενυ μου με τον καιρο θα ξεπερασετε τους φοβους σας και θα βρητε και παλι τους ρυθμους

    Ευτυχως δεν παθατε τιποτα και μπραβο σας που γελατε ακομα!!!!!

    Εγω ευχομαι καλο μήνααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πάει..ο κόσμος τρελάθηκε!! Σημασία έχει οτι είστε καλά...και ελπίζω σύντομα όλα να τα ξεχάσεις! Άγιο είχατε! Υπεροχότατος ο Σνούπι... Καλο απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ευτυχώς δεν πάθατε τίποτα, γιατι αν τους ξαφνιάσεις, δεν ξέρεις πως θα αντιδράσουν!!!
    μην κλαις για τη φωτογραφική,η αλήθεια ειναι οτι οι στιγμες ειναι πιο σημαντικές, αλλα ευτυχως ειστε ολοι καλα...
    με το καλό η "μπαλίτσα" σας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΨΥΧΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΨΥΧΑ.ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΕΣΩ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΡΤΑΣ.ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ωχ βρε παιδάκι μου πραγματικά τρομαχτικό...πως θα κοιμόμαστε την νύχτα!!και καθημερινά αυξάνονται τα κρούσματα!!ελπίζω να μην σας ξανασυμβεί άλλο τέτοιο γεγονός...:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή