Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Το πρώτο δώρο στο μωράκι μου ....

 Στα γενέθλια του γιου μου, μας ήρθε ένα δωράκι κρεμασμενο σε αυτή την κρεμάστρα. Την κοίταγα , την ξανακοίταγα και σκεφτόμουν τι να φτιάξω....Τελικά μου ήρθε η ιδεα!!! Το πρώτο δωράκι για την μπεμπούλα μου!!! Έτσι λοιπον πήρα τα αγαπημενα μου χαρτιά Magnolia, την έντυσα και κρεμασα από τις κορδέλες μια κορνιζα που θα βάλω το μουτράκι της. Την κορνιζα την έφτιαξα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και την στόλισα με λουλουδάκια και περλίτσες. 
 Η κρεμαστρα πριν ....
και μετά ....

Εδώ και καιρό έχω φτιάξει και τις λαμπάδες μας για φέτος!! Τη δική μου με δαντέλες, χειροποίητο λουλούδι απο σαντούκ και στρασακια που χανουν πολύ στη φωτό. Του άντρα μου κανοντας decoupage με εφημερίδα και στολίζοντάς τη με σπαγγο ,moss και ένα κλαδακι.


Τελος θέλω να ευχαριστήσω το Get Creative για τη διακριση που είχε η καρτουλα μου!!!!Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια και μου φαίνεται ότι προκύπτει νέο, τρελό κόλημα με προκλήσεις και κάρτες γενικότερα !!
 Καλή Ανάσταση σε όλους !!!!!

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Οι μαστρο-χαλαστές!!

Εδώ και κάποιες μέρες δεν έχω όρεξη για δουλειές ,μαγειρέματα κλπ .Να φταίει ο καιρός ,να φταίει η εγκυμοσύνη? Όλη μερα θέλω να τριγυρνάω έξω ή να παιρνω τα χαρτόνια μου και να παίζω!! Προχτές λοιπόν είχαμε διακοπή νερού. Τι καλά!!! Ουτε να σφουγγαρίσω μπορούσα, ούτε πιατα να πλύνω, ούτε δουλειές να κανω (αφορμή εψαχνα χιχχιχι). Έτσι αράδιασα τα χαρτόνια μου,διάλεξα τα σχεδιάκια μου και ξεκίνησα το κόψιμο. Να σου λοιπόν μια προσκλησούλα για αγορίστικο πάρτυ!!


Τελικά ο μόνος τρόπος να χρησιμοποιήσω όλα τα σχεδιάκια που έχω μαζεψει είναι να φτιάχνω κάθε μέρα και από μία πρόσκληση. Με την πρώτη ευκαιρία λοιπόν αυτό θα κάνω!!!χιχιχιχι