Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Να σας δροσίσω λίγο???

 Καλημέρα!!! Αφου επιβίωσα και μετά τη χτεσινή ζέστη δεν μιλάω καθόλου. Μεγάλη ανακάλυψη τα air condition!! Αν και δεν τα θέλω γενικά,χτες δούλευε όλη τη μερα και ήμασταν όλοι μεσα ,παιδιά εντος και εκτός κοιλιάς ,σκυλιά κλπ. Η Σιβα δεν έβγαινε με τίποτα απο το σπίτι!! Σε λίγο θα μπαινει μέσα θα βρισκει το κοντρόλ του κλιματιστικού και θα το αναβει μονη της χαχαχα
 Να σας πω τα νεα μας πρώτα!! Τη Δευτέρα είχα ραντεβού με τον γιατρό! Η μπέμπα είναι 2.840 ήδη και πολύ πολύ πολύ χαμηλά!! Αλίμονο με τόσο περπάτημα που έχω ρίξει και τόσο τρεξιμο τελευταία που δεν θα κατέβαινε!! Βιαζεται το πουλάκι μου να μας δει όσο και εμείς να την παρουμε αγκαλίτσα!!! Αν δεν συμβεί τίποτα απρόοπτο στις 10/07 ξεκινάμε τα ραντεβού στο νοσοκομείο!!!  
  Μετά, λοιπόν, το ραντεβού με το γιατρό είχαμε πάρτυ πειρατικό!!! Ο ξαδερφός του Κωσταντή είχε γενέθλια με θέμα τους πειρατές. Ετσι του έφτιαξα ένα αλμπουμ φωτογραφιών που να θυμίζει πειρατές αλλά και να μυρίζει καλοκαιρι για να βαλει τις φωτό από τις διακοπές του!!











 Και επειδή ζεσταινομουν πολύ εφτιαξα δυο καρτούλες για να με δροσίσουν!!! Η μία κοχύλι με την γοργόνα να κολυμπαει στον βυθό και η άλλη που συνόδευε το αλμπουμ φωτογραφιων καρπουζάκι δαγκωμένο!!! 

Stay tuned.... Έρχονται νεραϊδες και στρουμφάκια στο blog- ακι μου εντός ολίγων ημερών!!!

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Βιβλίο ευχών γάμου

Καλησπέρα!!!Που σας πετυχαίνω?? Πειτε μου σε καμια παραλία να πλατσουρίζετε να φτιάχνετε καστρα στην άμμο.Ο μόνος τρόπος πλέον να δροσιστώ λίγο εκτός από το μπάνιο (στην μπανιέρα φυσικά ) είναι να πλύνω το μπαλκόνι!! χαχαχα Αλλά δεν με νοιάζει. Πλησιάζει ο καιρός που θα παρω τη μπουμπου στην αγκαλιά μου και πλέον μπορώ να αντέξω τα πάντα!! Επιτέλους μπηκα στον μήνα μου!!
  Αυτό είναι το βιβλίο ευχών που ετοίμασα για τα κουμπαράκια μου. Πρώτη φορά που δοκίμασα να φτιάξω Postbound album και πρώτη φορά βιβλιοδεσία με σαντούκ!! Η αλήθεια είναι ότι παιδεύτηκα αρκετά, πως πολλά εξώφυλλα κόντεψαν να κάνουν βουτιά από το παράθυρο αλλά ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ!!!  Και το άτιμο δε χορταίνω να το βλέπω!!
Οι φωτό είναι άθλιες και μου χαλάνε το αποτέλεσμα (το ακούς Πάνο??). Anyway, το εξώφυλλο είναι δεμένο με σαντούκ λευκό και το στολίζει ενα αυτοκολλητο της Prima με κρύσταλλα και πέρλες. Από κοντά είναι φανταστικό!!
 Οι εσωτερικές σελίδες είναι στολισμένες με σκιτσάκια και έχουν λεπτομεριες από στρασάκια και περλίτσες διακοσμημένες μια προς μία.





Τωρα πλέον αφού τους το έδωσα κιόλας μπορώ να παω να γεννήσω χωρίς άγχος!! Με το καλό ο γάμος και να μαι και εγώ εκεί να τους καμαρώσω!!!
Τωρα σειρά έχει το δεύτερο βιβλίο που θα κανω για τον γάμο του κουνιάδου μου και της κολλητής μου . Μεχρι τον Σεπτέμβρη προλαβαίνω ,δεν προλαβαίνω???

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Οι σαγιοναρούλες μου για φέτος!!

 Καλησπέρα!!!Πως είμαι τέτοια ώρα ξύνπια απορώ...Εγώ βάζω τις κότες του γείτονα για ύπνο τελευταια. Ηθελα όμως να κανω μια αναρτησούλα πρώτα.
   Καταρχήν σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας και τα γλυκά σας λόγια!! Μπορεί τις περισσότερες από εσας να μην σας ξέρω προσωπικά σας νιώθω όμως τόσο δικά μου άτομα!! Και μετά σου λένε οτι το internet αποξενώνει τον κόσμο. Εγώ έχω φίλες παντού να πιω έναν καφέ!!Ποτε ήταν που με παρηγορούσατε μετα την παλλινδρομη που είχα και τώρα νιώθω ότι έχω την θετική ενέργεια όλων σας λιγο πριν κρατήσω αγκαλιά την μπεμπούλα μου!!!
Σημερα πήρα ένα email πολύ συγκινητικό από μια γιαγιά μόλις 2 μηνων που μου έστειλε ενα γούρι για την γέννηση της δικής μου μπεμπας!!! Τι άλλο θέλει το παιδάκι μου από το να το σκέφτονται και να του εύχονται απο καρδιάς τοσο πολλά κοριτσια, μαμάδες και γιαγιάδες....Τελικά ένα ευχαριστώ ίσως είναι και λίγο!!

Φέτος δεν θα μπορούσα να μην εφοδιαστώ με ένα ακομα ζευγάρι σαγιοναρες για να διακοσμήσω.Μετά τις περσινές μου νομίζω απέκτησα άλλο ένα κόλλημα!! Ανυπομονώ του χρόνου να φτιαχνω για στρουμπουλά πατουσάκια και να εχουμε μαμά και κόρη ασορτί σαγιονάρες!! Επέλεξα οι φετινές να γίνουν λίγο πιο ρομαντικές με τρεσσα από τούλι ελαστικό που μου έφτιαξε η μαμά μου (ποια άλλη). Επειδή όμως δεν ειχα το κουράγιο να τρεξω να βρω χάντρες την πλήρωσε ένα βραχιολι που είχα το οποίο το εκανα μια μια χαντρα και το έραψα πανω στην τρέσα. Οι φωτό τις αδικούν από κοντά οι χάντρες ιριδίζουν και φαντάζομαι με μαυρισμα  (γιατί φέτος δεν το βλέπω) θα είναι φανταστικές!!

Σαν να νύσταξα...Καλό βραδυ!!

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Το δωράκι της γιαγιάς για τη μπουμπού μας!

Καλημέρα!!!! Ουφ τι θα γίνει με αυτή τη ζέστη???? Όλη μερα είμαι κλεισμενη μεσα στο σπίτι και περιφέρομαι μαζί με τον ανεμιστήρα μου ή σε χώρους που υπαρχει air condition!Η κατάσταση πλεον δεν παλεύεται και όλη τη μερα γκρινιαζω. Από την πολύ τη γκρίνια κουράζομαι ,νυστάζω και αποκοιμιέμαι.Τελοσπαντων... Το τικεράκι μου σήμερα έγραψε 36 μερες ακόμα αλλά ο γιατρός ειπε πως πανω από τις 12 /07 δεν με κόβει να πηγαίνω. Τι να πω μακάρι....
   Σας εχω πει ότι στην οικογένεια το έχουμε πολύ με τις κατασκευές??? Εχουμε μοιράσει αρμοδίοτητες. Εγώ ασχολούμαι κυρίως με τα χαρτιά και τα στολίδια , ο άντρας μου με οτιδήποτε έχει σχεση με πατεντες βίδες κατσαβίδια και καλλώδια και η μάνα μου με τη ραπτική!! Μιλάμε η βελόνα έχει γίνει προεκταση του χεριού της. Ετσι λοιπόν εχουμε εφοδιαστεί με υφάσματα για να ράψουμε την προικα της μπέμπας. Κορίτσι κιόλας καταλαβαίνετε....η φαντασία οργιάζει!! Η αρχή έγινε από την τσάντα αλλάξιερα. Τις τσάντες της Αναστασίας από το έξυπνες ιδέες τις χαζευα καιρό.Σε μια εξορμησή μας στα μαγαζάκια της Αθήνας πήραμε αυτό το γλύκα υφασματάκι με τα λουλουδάκια, το ταιριαξαμε με το καφέ και τα υπόλοιπα τα ανελαβε η γιαγια Βασω.
Ιδού λοιπόν το αποτέλεσμα!!
Μεγάλο ταλέντο η μαμά ετσι???
Το εσωτερικό της τσάντας είναι όλο λουλουδάτο

Κυρία κυρία να βάλω και εγώ μια πινελιά ? Τα πρώτα μου λουλουδάκια!!

Και στο πίσω μέρος έχει μια τσεπούλα!!!!
Μα δεν είναι μια γλύκα?????
Η επόμενη κατασκευή στο ατελιέ της γιαγιάς Βασως είναι το σλιγνκ μου!!! Οι κρίκοι ήδη έχουν ερθει από Αγγλία (Μα είναι δυνατόν πιο γρήγορα να ερχονται παραγγελίες από Αγγλία παρα από Ελλαδα???? Τρατζικ!!!!) και μένουν τα υφάσματα!Ας είναι καλά το asteraki slings με τις λεπτομερείς οδηγίες του και σύντομα θα φοράω και εγώ τη μπεμπούλα μου!!!
 

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Το λεύκωμα της μπουκίτσας μου!!

Καλησπέρααα!!! Τι κάνετε??? Πως τα περάσατε το τρίημερο? Εγώ καμαρωσα το πρώτο μπανιο των αγοριών μου χτες.Ηταν πολύ ωραία με το καφεδάκι μου στην ξαπλώστρα ,με καλή παρέα (τα λέω για να παρηγοριέμαι...) μονο που σήμερα ξύπνησα μπαλόνι από το πρήξιμο και με ένα κατεβατό εξετάσεις από τον γιατρό.Μαλλον εχω παθει ηλίαση αν και κατω από την ομπρέλα και είμαι σαν κοτόπουλο.Τι να πω...υπομονή....43 μερες ακόμα και τη θάλασσα μονο με το κυαλι για φέτος!!!
 Εδώ και πολύ καιρό έχω αρχίσει το λεύκωμα γέννησης της δικής μου μπεμπούλας.Μεσα στο Σ/Κ επιτέλους το ολοκλήρωσα!!!Μπορεί να μην έχουμε φτιαξει τη βαλίτσα του μαιευτηρίου ακομα αλλά το λεύκωμα έπρεπε να είναι έτοιμο!!Αυτό το Σ/Κ ήταν πολύ δημιουργικό θα έλεγα αφου βάψαμε και το δωματιο μας που αρχικά θα είναι και της μπουμπουκας αλλά έφτιαξα και τις φετινές μου σαγιονάρες. Στην επόμενη ανάρτησή μου θα σας τις δείξω!

Τώρα σχετικά με το λεύκωμα,το ήθελα πολύ χαρούμενο και ακρως παιδικό. Ετσι για το εξώφυλλο επελεξα ενα λαχανί φόντο με πεταλούδες και πολλές πολύχρωμες κορδέλες!!

Επαιξα και με το Pazzles που ομολογώ έχει πιάσει αράχνες αλλά δεν ακολουθούν οι δυνάμεις μου και οι αντοχές μου.Εφτιαξα όμως σελιδούλες με tags και φακελακια που θα φιλοξενήσουν τις ευχές συγγενών και φίλων.



Ξερω είναι μια ανάρτηση με πολλές φωτό,ήθελα όμως να σας δείξω όσες περισσότερες σελίδες από το βιβλιο της μικρής μου!! Ελπίζω να μην σας κούρασα...

Φιλιά ,
Πενυ