Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Οι ετοιμασίες της βάφτισής μας ξεκίνησαν!!

 Καλησπέρα.Η ζουζούνα μου παίζει και εγώ βρήκα ευκαιρία να σας γράψω τα νέα μου.
Αρχικά σαν κουκουβάγια που είμαι να σας πω τα κατορθώματα της κορης μου.Η μπουκίτσα έχει αρχίσει τα αγκού,τα γέλια και μας έχει τρελάνει!!Συνεχίζουμε με το θηλασμό, όχι αποκλειστικό βέβαια αλλά κάτι ειναι και αυτό. Πλέον σηκώνουμε το κεφάλακι μας και κοιτάμε γύρω γύρω.Παρακολουθεί τα παντα !! Ειναι ικανή να κοιτάει με τις ώρες τον αδερφό της να παιζει. Ο Κωνσταντής από την άλλη την προσέχει ,της μιλάει και ανυπομονεί να μεγαλώσει για να παίζουν μαζί.Τα γλυκούλια μου δεν χορταίνω να τα βλέπω μαζί!!
 Οι δικές μου αντοχές φτάνουν στα όριά τους τρέχοντας όλη την ημέρα τον Κωνσταντή απο το σχολείο,στο καράτε και στο εργαστήριο δημιουργικής απασχόλησης (γιατί να μην υπάρχει ένα και για μεγάλους σνιφ) .
 Μέσα σε όλον αυτό το χαμό είπα να ξεκινήσω κάτι που θα με ξεκουράζει ψυχολογικά.Τι άλλο θα μπορούσε να ήταν από τις ετοιμασίες για τη βάφτιση μας.Για αρχή έφτιαξα τα μισά μαρτυρικά. Μια θηλίτσα από ντίζα σε χρυσό με περλιτσες σε διαφορά (σχετικά παντα με τα χρώματα της βάφτισης) χρώματα και φιογκάκια σε δύο τόνους του ροζ. Τα αλλα μισά θα τα φτιάξω άλλο σχέδιο για να μη βαριέμαι. Σε αυτή τη βάφτιση θέλω να φτιαξω ΤΑ ΠΑΝΤΑ και να πειραματιστώ με όσο περισσότερα μπορώ. Θα καρφιτσωθούν πάνω σε μαξιλαράκι σε σχήμα καραμέλας που θα ράψει η μαμά μου. Ξεχασα να σας πω πως αυτή τη βάφτιση την έχουμε κάνει οικογενειακή υπόθεση και αυτό γιατί στις ετοιμασίες θα συμμετέχουν ολοι. Η μαμά μου θα αναλάβει ότι έχει σχέση με ράψιμο .Ο άντρας μου έχει ήδη φτιάξει τους κρίκους για τις μπομπο μας και θα κανει της "βαριές" κατασκευές της διακόσμησης. Θείες ,πεθερά κλπ θα αναλάβουν τα μεζεδάκια του μπουφέ.Μεχρι τότε θα βρω αρμοδιότητες και για τους υπόλοιπους χαχαχα  Νομίζω σε πιο handmade βάφτιση δεν θα έχουν παει οι καλεσμένοι μου!
Η αλήθεια είναι ότι περνώντας η βάφτιση του Κωνσταντή όλοι μετανιώσαμε που δεν καναμε περισσότερα τότε. Έτσι τώρα έχουμε όλοι μια όρεξη και μια προθυμία να κανουμε τα παντα. Θα μπορούσα να καθόμαι να γράφω με τις ώρες αλλά η μπουμπού μου με φωνάζει!!It's "μαμ" time!!!
 Φιλιαααααα!!!



Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Giveaway!!!!

Καλησπερα. Η φιλενάδα μου η Σαντυ κλεινει ένα χρόνο και επίσημα εθισμενη στο scrapbooking!!!! Το γιορτάζει με δωράκι!!! Οχι πως υπάρχει περίπτωση να κερδίσω, αν και επαναλαμβάνω πως νιώθω πολύ τυχερή ,αλλά είπα να δοκιμάσω την τύχη μου.
Εδώ είναι το Link για όσους ακομα θέλουν να παιξουν!!
http://myglitterfairytale.blogspot.gr/2012/10/candies-for-my-blog-s-first-birthday.html?spref=fb
Ευχομαι στη Σαντυ αλλη μια χρονια γεματη δημιουργικές ανησυχίες!!

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Ενα vintage shadow box και όχι μονο!!!

Καλημέρα!!Πως μου αρέσει αυτός ο καιρός.... Πόσο μου είχε λειψει. Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι και πολύ φαν του καλοκαιριού. Ανυπομονώ να αναψουμε το τζάκι μας και να χουχουλιάζουμε αγκαλιά με τα παιδάκια μας στους καναπέδες.
 Σήμερα θα σας δείξω τα καλούδια που έφτιαξα για τη βάφτιση της Ελίνας. Η διακόσμηση της βάφτισης θα ήταν με vintage στοιχεία και η φιλενάδα μου ,μου ανέθεσε να φτιαξω τα χωνάκια των ζαχαρωτών!! Αν και δεν το χω πολύ με το ρομαντικό ενθουσιάστηκα γιατί δεν το είχα ξανακανει και ήταν ευκαιρία για έναν ακομα δημιουργικό πειραματισμό.
   Στην βάφτιση τελικά δεν τα κατάφερα να παω λόγω απόστασης ,παιδιών και τα συναφή.Έτσι εφοδιαστηκα με ένα σωρό καλούδια και μια μέρα κλείστηκα στο γραφείο μου.Δεν θα έβγαινα από εκεί αν δεν έφτιαχνα κάτι με vintage στοιχεία . Δυσκολη υπόθεση...Τελικά μετά απο πολλές ώρες που έφερνα γύρω χαρτιά, λουλουδια,πέρλες και κλουβάκια κατέληξα σε αυτό το shadow box!!
Τα χαρτιά είναι BO BUNNY και το ξύλινο κλουβάκι της kaisercraft .Τα υπόλοιπα τσιχλιμπίδια τα ανακαλυψα μεσα στα μαγικά κουτιά μου!!Το κεντρο το άφησα κενό για να μπι η φωτό της μικρής.

Χριστινάκι μου να σου ζήσει η ζουζούνα σου και εύχομαι μόνο χαρές στη ζωή της!!