Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Το Enjoy Scrapping Γιορτάζει!

Καλημέρα!!
Σήμερα έχουμε γενέθλια και σας δίνουμε την δυνατότητα να κερδίσετε μετά από κλήρωση
ένα υπέροχο φορητό ηλεκτρονικό μηχάνημα κοπής 
με το οποίο μπορείτε ακόμα και να σχεδιάσετε και να κάνετε ανάγλυφη αποτύπωση (embossing) !
Για να συμμετέχετε στην κλήρωση θα πρέπει 
Α) να αναφέρετε με ανάρτηση την κλήρωση μας στο blog σας   και
Β) να προσθέσετε την φωτογραφία μας στο sidebar σας.
Τελος απλά προσθέστε τον συνδεσμο της ανάρτησής σας στο sidebar μας!
Εάν θέλετε να διπλασιάσετε τις πιθανότητες σας απλά κάντε μας Like στο Facebook Εδω!
Η κλήρωση μας θα γίνει στις 27 Δεκεμβρίου 2012.
Επιπλέον όλες τις παραγγελίες που θα  γίνουν 
σήμερα 25 κι έως την Τρίτη 27 Νοεμβρίου 
θα  κερδίζουν τα ακολουθα δώρα:
1.Οι παραγγελίες άνω των 20 ευρω (χωρις τα μεταφορικά) 
θα παιρνουν δωρεάν ένα σετ  3 foam rollers
2.οι παραγγελίες άνω των 40 ευρω (χωρις τα μεταφορικά)
θα παιρνουν δωρεάν μαζι με τα foam rollers  
και ένα Stardust Stickles
Σας ευχαριστούμε πολύ για την προτίμηση 
και την υποστήριξη σας!!

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

candy

Αν και έχω λάβει μέρος σε αμετρητους διαγωνισμους ποτέ μου δεν έχω κερδίσει κατι . Παρόλα αυτά δεν το βάζω κάτω χιχιχιχ. Η Παναγιώτα από το http://fancyscrappystories.blogspot.gr εχει candy στο οποιο φυσικά συμμετέχω .Οποιος αλλος θέλει να λάβει μερος να το κανει εδώ
Καλη μας επιτυχια!!!

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Οι ετοιμασίες για το μπαζάρ συνεχίζουν ....

 Καλησπερα!!!Εξω βρέχει,τα παιδια μου κάνουν νανακια και εγω είπα να κάνω μια αναρτησουλα μιας και δεν κρατιέμαι να σας δείξω τι έφτιαξα το Σ/Κ.Περασα ένα διήμερο ζάχαρη.Στην κυριολεξία μονο τον πρωινό καφέ ήπια στο σαλόνι και την υπόλοιπη μέρα ήμουν κλεισμένη στο εργαστήριό μου παρέα με τη μπέμπα. Τι καλό μωράκι που έχω.Κοιμοταν ξύπναγε ,επαιζε με τα παιχνιδάκια της ,με μια σακουλα χρούτσου χρούτσου πόση ώρα.
Αυτά τα βιβλία σε σχήμα με έχουν ξετρελάνει.Εκτός από αυτό σε σχήμα δωρου έχω ξεκινήσει το βιβλίο ευχών της μπουκίτσας μου που θα έχει σχήμα ποδιά!!
 Το παρακάτω βιβλιο προορίζεται για το μπαζάρ καθώς και η κορνιζούλα. Κατι απ όλα θα φύγει και για το μπαζάρ στο Νευροκοπι αλλα τι δεν έχω αποφασίσει ακομα. Μακαρι να προλαβαινα να φτιαξω και άλλα αλλά δεν το βλέπω.

Το μπαζάρ στην πόλη μου ορίστηκε για τις 20 Δεκεμβρη και ημέρα Πεμπτη.Ηδη έχω αρχίσει και παραλαμβάνω πακετάκια με διαφορα καλούδια.Καθε μερα κρύβει και απο μια εκπληξη!!!






Αυτά τα νεα μου!!Θα επανέλθω με το βιβλιο ευχών της μικρής μου και άλλα που ετοιμάζω αυτόν τον καιρό!!
Ως τότε μάκια

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Purple Pumpkin GIVEAWAY!


It's fast approaching the end of the year, and it's all systems go here at Purple Pumpkin! As well as all the goodies that are available in the PP shop all the time, we've got a great big sale lined up for the 30th of November too, with all new WASHI TAPE, and everyone's favourite LUCKY DIP BAGS!! 
There will be FREE GIFTS FOR EVERYONE on Sale Night too - a little Christmas present from us to you, our wonderful customers.
So let's kick of the fun with a GIVEAWAY!!!
One lucky winner will receive a GIANT LUCKY DIP BAG, worth over $50, full of loads of fabulous embellishments, including flowers, buttons, flair buttons, twine, washi tape, and some EXCLUSIVE goodies that only they will receive!!!!! 

If you haven't seen our embellishments before, here's a bit of an idea of what we've got...
  







Here's how you can be in the draw to WIN!!

1. Be a follower of this blog :)

2. I would really appreciate it if you could blog about this giveaway, linking it back to this post, and if you could post it on your facebook, that would be awesome!

3. Leave a comment on this post :) (two comments if you share on both fb and your blog!)


**If you don't have a blog, you can still enter! Just look at the end of this post and you'll see a little 'f' for facebook button. If you hover over it, it will turn blue - hit that, tell people about our giveaway, and it will post straight to your facebook! Then just leave us a comment and that will be your entry. Too easy!!**

This giveaway is open to ANYONE, ANYWHERE! Entries will close at midnight on the 29th of November, and the winner will be announced on the 30th of November.


GOOD LUCK!

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Ένα mini για καλό σκοπό

Καλησπέραααα!!
Καταρχήν θέλω να σας ευχαριστήσω για την προθυμία σας συμμετοχής στο μπαζάρ που διοργανώνουμε!! Πραγματικά δεν περίμενα να ήταν τόσο μεγάλη!!

   Μπορώ να πω ότι το Σ/Κ ήταν πολύ δημιουργικό.Παρέα με τη μπουμπού μου μπήκαμε στο εργαστήριό μας και ξεχάσαμε να βγουμε. Βγαίναμε μόνο για τα απαραίτητα. Κατι φορές πως με καταλαβαίνουν τα παιδιά μου ...Έτσι πριν λίγο τελειώσαμε το πρώτο μας mini σε σχήμα. Το ευχαριστήθηκα τόσο πολύ που ανυπομονώ να ξεκινήσω το επόμενο!






το εξώφυλλο

                                         το οπισθόφυλλο

                                       και καποιες εσωτερικές σελίδες

Αυτή είναι η πρώτη κατασκευή που φτιαχνουμε για το χριστουγεννιάτικο μπαζάρ! Ωρα τώρα να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό. χμ......Θα επανέλθω!!
Ως τότε
Φιλιά!!

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Να ζητήσω μια χάρη?



Ζω σε έναν τόπο που περνάει πολύ δύσκολα, όπως και η μισή Ελλάδα άλλωστε. Που προσπαθεί να βγάλει τα προς το ζην μέσα από την αγροτιά. Άνθρωποι οι οποίοι παλεύουν με τα καιρικά φαινόμενα για να βγάλουν εις πέρας τη σοδειά . Ακόμα και αν δεν πέσει  χαλάζι ή δεν ρίξει πάγο και καταφέρουμε να φτάσουμε στον τρύγο ο κόσμος θα πληρωθεί μήνες μετά. Πολλές οικογένειες πλέον δεν καταφέρνουν να εξασφαλίσουν ουτε το καθημερινό τους φαγητό.Παιδάκια πεινάνε.Αριστούχοι που δυστηχώς δεν θα σπουδάσουν γιατί δεν αντέχουν οικονομικά οι γονείς τους.Και δεν είναι απλά μια περίπτωση που ακους στην τηλεόραση.Ειμαστε κλειστή κοινωνια και τα ζούμε καθημερινά στο μέγιστό βαθμό του. Είναι ο γείτονάς μου ,ο συμμαθητής του γιου μου. Και τώρα θα μου πείτε τι νέο μας λες...
Έχουμε δημιουργήσει στον τόπο μας μια ομάδα που βοηθάμε όποιον έχει ανάγκη.Με τρόφιμα,με ρούχα παχνιδια όπως μπορεί οκαθένας. Μέσα στα Χριστούγεννα πρόκειται να γίνει ενα φιλανθρωπικό μπαζάρ. Με τα χρήματα που θα συγκεντρώσουμε θα βοηθήσουμε οικογένειες να κανουν γιορτές και να ξεχάσουν για λίγο τα προβλήματά τους.
Και τώρα θα μου πείτε γιατί σας τα γράφω όλα αυτά....
Φέτος επέλεξα να μην κάνω τα καθιερωμένα, πλέον, δωράκια στα παιδιά που θα μου πουν τα κάλαντα και να δώσω χαρά αλλιώς.Σε παιδάκια που ίσως πουν  τα κάλαντα για να μπει μια φρατζολα ψωμί στο τραπέζι .
 Δεν ξέρω αν θα μπορούσατε και εσείς να με βοηθήσετε σε αυτό.Να τολμήσω να ζητήσω μια κατασκευή σας ,την πιο μικρή , από όλα αυτά τα αριστουργήματα που έχω χαζέψει κατά καιρούς στα blogs σας για να πωληθεί στο μπαζάρ?Αν κατι περισσέψει θα δοθεί ως δωράκι στις οικογένειες

Όποια κοπέλα θέλει να βοηθήσει  μπορεί να το κάνει ως τις 10 Δεκέμβρη στη διεύθυνση :

                                   ΠΕΝΥ ΦΩΤΕΛΛΗ
                                    ΑΡΧΑΙΑ ΝΕΜΕΑ
                                      ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
                                     ΤΚ 20500 

Τέλος θα εκτιμουσα αν έστω και για μια μέρα κοινοποιήσετε στο blog  ή στο προφίλ σας στο facebook την αναρτησή μου ,έτσι ώστε να την δουν όσες περισσότερες χρυσοχέρες μπορούν.