Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Βαφτιση μιας πριγκιπισσας

 Μια πριγκίπισσα πρόκειται σε λίγες μέρες να βαπτιστεί . Έτσι έβαλα και εγώ το χεράκι μου να την κανω όσο πιο ξεχωριστή μπορώ !!


το κουτί των βαπτιστικών
το βιβλίο των ευχών

Κυριακή 19 Μαΐου 2013

vintage μπομπονιερα βάπτισης

Καλημερα !!! Η σημερινή μερα είναι οτι πρέπει για τη συγκεκριμένη ανάρτηση .Χαρά Θεού εξώ. Μύρισε καλοκαιράκι !! Πρόσφατα μου ζήτησαν μια μπομπονιέρα σε vintage στυλ . Λατρευω το vintage !! Δαντελες ,ρομαντικά ντεσεν στα υφάσματα. Τα χρωματά μας μπεζ ,φυστικί και σάπιο μήλο, φανταστικός συνδυασμός . Μετά απο πολύ ώρα παιχνιδιού κατέληξα σε αυτό το αποτέλεσμα !!

Εμένα μ 'αρεσει πολύ ,εσάς?




Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Βάπτισης συνέχεια ....

 Έφτασαν οι μέρες που θα σας βομβαρδίσω με φωτό από τις ετοιμασίες μας! Δεν παει άλλο πρέπει να σταματήσω τα παιχνίδια και να βάλω μια τάξη. Χτες πλακώθηκα και εφτιαξα τις τσαντούλες που θα εχουν τις παιδικές μπομπονιέρες .Η μπομπονιέρα μας θα είναι όπως είναι αναμενομενο cupcake κουμπαράς και θα είναι μεσα σε αυτή την τσαντουλα.



 Τα χωνάκια των ζαχαρωτών

Και τέλος το ντεκόρ των τραπεζιών το cupcake ,η ποδίτσα με τη συνταγή που σας εχω δειξει σε παλαιότερες αναρτήσεις και ενα βάζο με μπισκότα για κέρασμα !



Σάββατο 11 Μαΐου 2013

προσκληση με θέμα τη Λιλιπούπολη

Προσκλήσεις βάπτισης με θέμα το "χρυσαλιφούρφουρο" της Λιλιπούπολης σε vintage υφος  .

Σε plexiglass κουτί με πετραδακια και τους στίχους του τραγουδιού

Το όνομα του καλεσμένου κρεμεται σε ταμπελίτσα



Το πίσω μέρος με τα υπόλοιπα στοιχεία της βάπτισης


Μια πιο απλή εκδοχή με κλασσικό δίπτυχο και τρισδιάστατα κολλημένο το σκίτσο


Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Η λαμπαδα της βάφτισης

Χρονια πολλά ,Χριστός Ανεστη!!!!Φετος το Πασχα τα παθαμε όλα. Η μικρή με ίωση βήχα , πυρετό και όλα αυτά τα ομορφα .... Δευτερα ο Κωνσταντής με εμετο και διαροιες και από Τριτη βάλτε και μια μόλυνση στο ματι για τη μικρή. Νομιζω κλείσαμε απο ιώσεις . Ουφ!! Ακόμα αντέχω .....
Περίμενα πως και πως να μου φέρει η νονά τη λαμπάδα για τη βάφτιση . Και τσουπ ήρθε . Δεν μπορούσα να κρατηθώ ουτε μια μέρα. Εκανα τον γνωστο χαμό στο γραφείο μου και ετοιμη !!!


 Στο αρχικό της έκανα παλαιωση με ακρυλικά
Η δαντελιτσα που έχει και το υπόλοιπο σετ κουτί ,λαδομπουκαλο κλπ

Σάββατο 4 Μαΐου 2013

Λαμπάδες!!

Καλήσπερα σας !!
Τελικά νομιζω είναι γρουσουζιά για το δικο μου blog να ανεβει αναρτηση με λαμπάδες στην ώρα της χαχαχα  Καθε χρόνο κατι συμβαίνει και ολοκληρώνεται παντα στο παρα πεντε .Φέτος για παράδειγμα η λαμπάδα που είχα φτιάξει για μενα και που ξεχασα στο περβάζι του παραθύρου εγινε οκταράκι χαχα .Ετσι παλι την τελευταια στιγμη τρέχω με τη λαμπαδα μου. Ευκαιρια λοιπόν να σας δείξω και τις υπολοιπες λαμπαδες που εφτιαξα για φέτος





vintage λαμπαδα για ρομαντικά κορίτσια
Οι βεσπες που φέτος έχουν την τιμητική τους!
και τέλος οι λαμπάδα μου παλι με τι άλλο ? Με ΦΡΑΟΥΛΙΤΣΑ !!!! Λατρευω φραουλιτσες !! Φετος η διαφορά είναι οτι είναι γυαλινες και ρόζουλιες
Εύχομαι το Αγιο Φως να φωτίσει τις ψυχές όλων μας ,δίνοντας αγάπη ,ελπίδα και υγεία.
Καλη Ανάσταση ευχομαι σε όλους σας !!