Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Οι "βοηθοι" σηκώνουν μανίκια !!

Οι ¨βοηθοί¨είναι μια ομάδα της περιοχής μας εθελοντών που βοηθάμε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Μπορείτε να δειτε δείγμα της δουλειας που κάνουμε στη  σελιδα . Περυσι ζήτησα τη βοήθειά σας και η ανταποκριση ήταν τέραστια !! Τοσο μεγάλη που ούτε καν μπορούσα να το φανταστώ !! Σας ευχαριστώ όλες γι αυτό! Σε καθε κουτί που παραλαμβανα εκτός από τα αληθινά κομψοτεχνήματα που έβλεπα ήταν μια γερή δόση αγάπης και ανθρωπιάς !! Και τα κουτια δεν σταμάταγαν να έρχονται !!! Ωσπου ήρθε εκείνη η μερα που στήθηκαν όλα ,ενθουσιασαν μικρούς και μεγάλους και με την πώληση τους ήρθε ο Αγιος Βασίλης σε κάποιες οικογένειες που ίσως πιστευαν πως τους είχε ξεχάσει.
Φέτος ετοιμάζουμε κάτι ακομα μεγαλύτερο !!! Πιο οργάνωμενο ώστε να δώσει χαρά ακόμα σε περισσότερες οικογένειες !! Να τολμήσω να ζητήσω και φέτος την πολύτιμη βοήθεια σας ???? Οχι με πολλά, ένα μόνο αρκεί. Όχι κατι καινούριο, κάτι που θα έχετε ξεχασμενο στη γωνία ενος συρταριού. Όσες θέλετε να στηρίξετε και την φετινή μας προσπάθεια μπορείτε να στειλετε τα δέματά σας στην διεύθυνση :
                                     ΠΕΝΥ ΦΩΤΕΛΛΗ
                             ΑΡΧΑΙΑ ΝΕΜΕΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
                                            ΤΚ 20500
Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και εύχομαι καλά Χριστούγεννα σε όλους  !!! 
                        

2 σχόλια:

  1. Καλή μου πολύ θα ήθελα να συμμετέχω. Επειδή δε διαθέτω facebook και δε μπορώ να διαβάσω το σύνδεσμο, θες να μου πεις τί είναι χρήσιμο; Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε ευχαριστώ πολύ για την προθυμία σου . Ουσιαστικά μαζεύουμε πράγματάκια , κατασκευες ικές μας για να πουληθουν στο μπαζάρ και να μαζέψουμε χρήματα .

      Διαγραφή