Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Στολισμός για παιδικό πάρτυ

Η Ιωάννα , μαμά ενος γλυκού μπέμπη, μου εμπιστεύτηκε το πάρτυ για τα πρώτα γενέθλια του γιου της. Το θέμα μας? Ζούγκλα!! Οι ετοιμασίες γεμάτες αναμνήσεις αφού ήταν και το θέμα για τα δεύτερα γενέθλια του γιου μου. . .

Ξεκινάμε από τα προσκλητήρια!! Κάθε προσκλητήριο μοναδικό. Καθένα με διαφορετικό ζωάκι. Η πατουσίτσα που κρέμεται είναι το ταμπελάκι για το όνομα του κάθε καλεσμένου.



Τα δωράκια των παιδιων είναι κουβαδάκια με ένα πιστόλι που βγάζει μπουρμπουλίθρες και μια σοκολάτα για να τα γλυκάνουμε ακόμα περισσσότερο!!
Πως μου αρέσουν που είναι πολύχρωμα...


Τέλος φτιάξαμε ενα βιβλίο ευχών μίνι ετσι ώστε να του μείνουν αξέχαστα τα πρώτα του γενέθλια και οι ευχές όσων βρέθηκαν εκεί για να γιορτάσουν μαζί του!!!

10 σχόλια:

  1. Ειναι πολυ πολυ πολυ ομορφα ολα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ειδικα τα προσκλητηρια τα ερωτευτηκα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά εξαιρετική δουλειά Πένυ... Εξάλλου δεν χωρούσε αμφιβολία οτι θα ήταν όλα υπέροχα!!! Καλή αρχή και σε αυτό το κομάτι

    ΦΙλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πένυ μου, μου άρεσαν πολύ πολύ οι ζουζουνοφατσούλες σου...και στο banner σε άλλο θέμα ήταν τέλειες!Πες μου ότι τις εκτυπώνεις κ τις κόβεις μια μια???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακριβώς Λιλυ μου! Όπου χρειάζεται να κολλήσω κάτι το κόβω και μετά το κολλάω. Πολύ σπαστικό πράγμα αλλά όταν βλέπω το αποτέλεσμα πάντα λέω άξιζε τον κόπο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα Πένυ! Εξαιρετική δουλειά! Είμαι σίγουρη ότι όλοι θα ξετρελάθηκαν, ειδικά τα παιδιά με όσα τους έφτιαξες!!! Έπειτα είναι κάτι διαφορετικό και πρωτότυπο. Και χαίρομαι την φαντασία και το καλό σου γούστο και μέσα από τις δημιουργίες σου, καταλαβαίνω ότι θέλεις να κάνεις τους άλλους χαρούμενους, όσο δύσκολα και να είναι, αξίζει στο τέλος! Μπράβο σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σας ευχαριστώ ολες για τα καλά σας λόγια!! Ακριβώς έτσι έιναι Εφη. Όσο και χρονοβόρο να είναι μου αρέσει μετά να τα βλέπω και να τα καμαρώνω!!! Και φυσικά τρελαίνομαι να ακούω τα σχόλιά σας και των μαμαδων που τα δίνω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πένη είναι υπέροχες κ οι προσκλήσεις, αλλά κ τα δωράκια!!!!!! Μπράβο σου!! Πολύ όμορφη δουλειά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Peny φαίνεται ότι το κατέχεις πολύ καλά το θέμα διακόσμηση-δημιουργίες!!
    Μπράβο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στολισμός για παιδικό πάρτυ σε πολύ ωραία χρώματα και σχέδια. Πολύ καλή δουλειά. Μπράβο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή