Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

βιβλίο ευχών γενεθλίων ΦΑΡΜΑ

Επειδή κάτι έχω τάξει στην Πηνελόπη.... Και επειδή κρατάω τις υποσχέσεις μου.... Αυτό είναι το βιβλίο ευχών για τα γενέθλια της Δομινίκης με θέμα??? Ζωακια της φάρμας!!!
Μεσα σε αυτό το βιβλίο έχω φτιάξει έναν ολοκληρο στάβλο με τις κοτούλες του, τα προβατάκια του και όλα τα υπόλοιπα ζωάκια!!!


Στις πρώτες σελίδες είναι το ποιηματάκι που θα είναι και στην πρόσκληση. Τρόμαξα να το χωρέσω στις σελίδες αλλά τα κατάφερα!!!! Όχι που θα μου ξέφευγε!!!!
Οι υπόλοιπες εσωτερικές σελίδες



Λοιπόν το αποφάσισα!!! Το θέμα για τα τρίτα γενέθλια του γιου μου θα ναι Φάρμα!!! Βεβαια θα αργήσετε πολύ να δείτε κάτι γιατί είναι στις 8-2-2011.... Αν δεν κάνω το σπίτι κοτέτσι να μην με λένε Πένυ!!!!!

9 σχόλια:

  1. Μου αρέσει πολύ!!! Πολύ όμορφη δουλειά!! Μπράβο σου!
    Γενικά αυτά που φτιάχνεις έχουν ένα ιδιαίτερο κ διαφορετικό στυλ από αυτά που βλέπουμε να κυκλοφορούν! Κάνεις τη διαφορά με όμορφο τρόπο!! Κ πάλι μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάρα πολύ όμορφο! Και, ναι, όντως το θέμα ΦΑΡΜΑ είναι πολύ καλή ιδέα για παιδικά πάρτυ! Σου δίνει πολλές ιδέες για δημιουργίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πω πω!!!Πανέμορφο και αυτό το βιβλίο ευχών!!!Συμφωνώ απόλυτα με τη Μαίρη!!!!Η "δουλειά" που κάνεις είναι τόσο ιδιαίτερη και αξιοζήλευτη!!!!Πραγματικά τέλεια!!!Μπράβο σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσια!! Εγώ πάντως ονειρεύομαι πότε θα φτιάξω ενα βιβλίο σαν τα δικά σας αλλά μου φαίνεται πολύ δύσκολο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κι εμένα μου άρεσε4 πολύ το βιβλίο! Μπράβο σου!
    Αν θέλεις βγάλε τη λέξη επαλήθευσης για να μπορούμε να σχολιάζουμε πιο εύκολα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ελπίζω να το κατάφερα Δεσποινα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαχαχα αυτό το αλμπουμάκι έπρεπε να το είχα σε κάποια γενέθλια της Μαρίας μου, νομίζω τα δεύτερα. Μαζί με το τραγουδάκι, είχα βρει μια κοτούλα από τα Jumbo που έκανε κο κο κο … η κοτούλα η Μαριγώ, που μας κάνει το αυγό, κι όλη μέρα κακαρίζει στην αυλή μας κο κο κο! Πένυ πανέμορφο το άλμπουμ σου! Μπράβο σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι ομορφα πραγματα που φιαχνεις...να σου ζησει ο μικρος σου πριγκηπας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ευχαριστώ Ρεβεκκα να σου ζήσει και το δικό σου μωρό αν κρινω από το εικονίδιο!!
    Εφη τι καλό το στιχάκι? Ελπίζω την Μαριγώ να την έχουν μέχρι και το Φλεβάρη αλλιώς θα βάλω μια του γείτονα!!! Χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή