Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Βιβλίο ευχών για γενέθλια

 Η Έφη μου ζήτησε να φτιαξω ένα βιβλίο ευχών για τα πρώτα γενέθλια της βαφτιστήρας της.Μου ζήτησε να είναι τόσο ξεχωριστό όσο και η μικρή της. Όταν είδα φωτό της μικρής κατάλαβα τι εννοούσε. Έτσι αποφάσισα να φτιαξω το πιο ζουζουνιάρικο, γλυκό βιβλίο ευχών!! Η Εφη ήθελε έναν κρυφό χώρο που θα γράψει τις δικές της ευχές.Να διαβάσει η μικρή Ξένια, το γράμμα με τις ευχές της νονάς της όταν μεγαλώσει χωρις όμως να μπορούν να τις δουν οι υπόλοιποι. Ετσι λοιπόν έραψα αυτον τον διαφανο φάκελο (ας είναι καλά η μανούλα μου...) .Στο κάτω μέρος έχει ιριδιζουσες πούλιες και έκλεισα μέσα το γράμμα της νονάς της.Ετσι , δένοντας τα κορδελάκια θα μείνουν κρυφές οι ευχές μέχρι να μπορέσει η Ξενια να τις διαβάσει και να καταλάβει πόσο ξεχωριστή νονά έχει....












5 σχόλια:

  1. Παιδιά πρέπει να σας πω ότι είναι φανταστικό!!
    Εγώ είμαι η επονομαζόμενη (Εφη) και όταν το είδα έμεινα!!!
    Σ'ευχαριστώ πολύ Πένυ μου!! Είσαι αστέρι!!!
    Είναι μια πάρα πολύ όμορφη ιδέα για τα πρώτα γενέθλια των παιδιών σας για τους γονείς και το νονό, αν το δώρο σας θέλετε να μείνει στο παιδί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πένυ μου είναι υπέροχο κ αυτό!! Μου αρέσει πολύ η δουλειά σου!! Μπράβο σου για άλλη μια φορά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πένυ μου λατρεύω τα βιβλία των ευχών σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα Πένυ! Έρχομαι κάθε φορά στο blogακι σου για να θαυμάσω κάθε νέα σου δημιουργία! Ξέρω ότι η μια είναι καλύτερη από την άλλη, χωρίς να μπορώ να ξεχωρίσω καμία από όλες! Έχεις τόσο καλό γούστο και μεράκι!!! Χίλια μπράβο σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αχουουτο...πολύ όμορφο βιβλίο ευχών! όπως και όλα άλλωστε..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή