Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Τα νεύρα μου τα χάπια μου!!!!

Εδώ και πόσες μερες εχω πολλά νεύρα!!!! Το pazzles το έχω από τα Χριστούγεννα. Μεσα στις γιορτές δεν ασχολήθηκα πολύ μαζί του λόγω των ημερών και λογω του ότι ήθελα να το μάθω πρώτα  για να μην κάνω καμία ζημιά. Ετσι σιγά σιγά ξεκίνησαμε με τον άντρα μου να το ψάχνουμε. Αφού έμαθα κάποια πράγματα και πειραματίστηκα πολύ λίγο περίμενα πως και πως τα γενεθλια του Κωσταντή για να βγάλω όλα μου τα απωθημένα. Εχω εφοδιαστεί και με το κιτ της ζαχαρόπαστας, καταλαβαινετε....Ετσι όταν ξεκινησα να κοβω τις προσκλήσεις του Κωσταντή δηλ τις κουκουβάγιες ενθουσιαστηκα με την ταχύτητά του και πόσο γρήγορα εκοψα τόσες λεπτομέρειες!

Τι να πω το μάτιασα?????

Ξαφνικά εσβησε και δεν ξανάναψε!!!!Χωρίς να του κανω κάτι. Το είδε ο άντρας μου και μου είπε οτι είχε καει. Το φαντάζεστε???? Τοσα λεφτά και εγώ δεν είχα μηχανημα να κανω δουλειά!!
Για ένα πράγμα μπορώ να σας  εγγυηθώ. Οτι η εξυπηρέτηση πελατών είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ στην συγκεκριμένη εταιρεια!!!Ενώ είχα στείλει και καποια άλλα μηνύματα με απορίες που είχα απάντηση δεν είχα παρει εδώ και 20 μερες σχεδόν!! Οταν παλι τους έστειλα μηνυμα οτι καηκε παλι δεν πηρα απάντηση. Αρχισαν να μας ζώνουν τα φίδια....Τοσα λεφτά πεταμένα????
Τοτε αρχίσαμε να στέλνουμε μηνυματα στο μαγαζί που το πήρα.Τελικά με μεσον το μαγαζί μας έκανε την τιμή να μας απαντήσει καποιος από την  pazzles!! Ενω λοιπόν κανονίσαμε να μας στείλουν το εξάρτημα από Αγγλια ( το μαγαζί που το πήρα)  και να το αντικαταστήσει ο άντρας μου 15 μερες μετά όχι μονο δεν μου εχει ερθει αλλά δεν απαντουν όυτε εκεινοι στα μηνύματά μου!!! Μαλιστα ζητήσαμε να μας το στείλουν με κουριερ για να ερθει το ταχυτερο δυνατό.
Κοντεύω να σκασω!! Εχω κόψει όλα όσα θα χρειαστώ για το παρτυ στο χερι και ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!!!!! Με το χέρι και αυτό καθομαι και το κοιτάω....
Η πλάκα είναι ότι σε όσα μαγαζια είχα ρωτήσει για το Pazzles μου παινευαν την εξυπηρέτηση πελατών που έχει η εταιρεία.....Τώρα πρέπει να μου πουν για την εξυπηρετηση....
Προσπαθώ να σκεφτομαι οτι δεν το είχα ποτέ αλλά ρε γαμώτο δεν γίνεται !!Το βλεπω και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι!
τα πα αλλά δεν ξαλάφρωσα!!!
Παρόλα αυτά οι ετοιμασίες για το πάρτυ μας συνεχίζονται στο φουλ με πολύ κόπο, δυστηχώς, αλλά δεν μασάμε!!!
Πρεπει να είμαστε ετοιμοι για την άλλη Τετάρτη που έχουμε το πιτζαμα-παρτυ μας

Παω να αρχισω ζαχαρο-κουκουβαγιο-κατάσταση!!!!!!

11 σχόλια:

  1. Οοοοοοχ βρε Πενυ τι γκαντεμιά είναι αυτή?! Κρίμα για την ταλαιπωρία, κι εγώ περίμενα με αγωνία να μου πεις νέα σου. Εύχομαι να είναι μόνο αυτή η περιπέτεια κι από δω και πέρα όλα να πάνε καλά! Αλήθεια, τι κάνετε στο πιτζάμα party? Θα έρθουν τα παιδάκια με τις πιτζαμουλες τους? Ααχ έχουμε κι εμείς σε λίγο καιρό γενέθλια και αγχώνομαι λίγο με τα τόσα παιδιά που θέλει η Μαρία και αναρωτιέμαι αν θα είναι και οι γονείς. Σου εύχομαι καλές ετοιμασίες και όπως και να έχει το μηχάνημα έχει την εγγύηση του και όλα θα πάνε καλά. Εσύ είσαι αστέρι και χωρίς pazzles : )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΕΛΟΓΙΑΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΑ....ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΜΑΣ????
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωχχ Πενυ,κρίμα! Ευχομαι να βρεις σύντομα την ακρη αλλα δυστυχώς ελάχιστες εταρίες είναι εντάξει.
    Στο λέω γιατί τα βλέπω από ... κοντά.

    Χρόνια πολλά στο αστεράκι σου, και σιγουρα το πάρτυ σας θα είναι τελειο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ωχχχχχχχχχχχχχ!!και να φανταστεις ειχα αρχισει να το σκεφτομαι σαν αγορα!!!ευτυχως μετα την αναρτηση σου αλλαξα γνωμη!!!καλη επιτυχια με το πυτζαμα παρτυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αχ βρε Πένυ τι παθατε!!!! Τι να πω...ευχομαι μέσα απο την καρδιά μου να λυθεί γρήγορα το πρόβλημα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βρε Πένυ έχεις τόσο δίκιο !!Αλλά δεν κάνει να στεναχωριεσαι , θα την βρειτε την άκρη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πένυ μου μακάρι να πάνε όλα καλά και να ξαναδουλέψει το μηχάνημα! Τελικά δεν είναι μόνο στη χώρα μας όλα χάλια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φιλεναδίτσα μου ελπίζω να βρεις το δίκιο σου! Εντάξει,μηχανήματα είναι και χαλάνε, αλλά να κόψουν το λαιμό τους να τα φτιάχνουν σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Λογικά θα στο φτιάξουν κάποια στιγμή και θα φτιάχνεις κάθε βδομάδα τούρτα με ζαχαρόπαστα, για να κάνεις απόσβεση για το χαμένο χρόνο! Προς το παρόν μόνο χειρωνακτική εργασία μπορείς να κάνεις. Αλλά δεν ανησυχώ, θα είναι τέλειο το κουκουβαγιο-πάρτυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ιιιιιι!!! Πένυ δεν το πιστεύω! Νιώθω και ένοχη για το μαγαζί που το πήρες και δε σε βοηθάνε ούτε αυτοί! Εγώ όταν είχα επικοινωνία μαζί τους που σκεφτόμουν να το αγοράσω ήταν πάρα πολύ εξυπηρετικοί, μάλλον γιατί δεν είχα αγοράσει ακόμα ε; Εύχομαι να το φτιάξεις σύντομα κορίτσι μου! Είμαι σίγουρη πάντως ότι το πάρτυ θα είναι τέλειο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πένυ ευχομαι να διορθωθεί το πρόβλημα με το μηχανημα σου..αν και δεν εχω κατι τέτοιο σε καταλαβαίνω..γιατί και μενα οταν μου χαλασε η ραπτομηχανη ημουν πολυ στεναχωρημενη...καλη συνεχεια στις ετοιμασίες του παρτυ σας και με χαρά περιμενουμε να δούμε όλα τα όμορφα που θα φτιαξεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλή ευκολία με το μηχάνημα Πένυ μου!!!! Και καλό μήνα, με υπομονή!!! Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή