Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Το δωράκι της γιαγιάς για τη μπουμπού μας!

Καλημέρα!!!! Ουφ τι θα γίνει με αυτή τη ζέστη???? Όλη μερα είμαι κλεισμενη μεσα στο σπίτι και περιφέρομαι μαζί με τον ανεμιστήρα μου ή σε χώρους που υπαρχει air condition!Η κατάσταση πλεον δεν παλεύεται και όλη τη μερα γκρινιαζω. Από την πολύ τη γκρίνια κουράζομαι ,νυστάζω και αποκοιμιέμαι.Τελοσπαντων... Το τικεράκι μου σήμερα έγραψε 36 μερες ακόμα αλλά ο γιατρός ειπε πως πανω από τις 12 /07 δεν με κόβει να πηγαίνω. Τι να πω μακάρι....
   Σας εχω πει ότι στην οικογένεια το έχουμε πολύ με τις κατασκευές??? Εχουμε μοιράσει αρμοδίοτητες. Εγώ ασχολούμαι κυρίως με τα χαρτιά και τα στολίδια , ο άντρας μου με οτιδήποτε έχει σχεση με πατεντες βίδες κατσαβίδια και καλλώδια και η μάνα μου με τη ραπτική!! Μιλάμε η βελόνα έχει γίνει προεκταση του χεριού της. Ετσι λοιπόν εχουμε εφοδιαστεί με υφάσματα για να ράψουμε την προικα της μπέμπας. Κορίτσι κιόλας καταλαβαίνετε....η φαντασία οργιάζει!! Η αρχή έγινε από την τσάντα αλλάξιερα. Τις τσάντες της Αναστασίας από το έξυπνες ιδέες τις χαζευα καιρό.Σε μια εξορμησή μας στα μαγαζάκια της Αθήνας πήραμε αυτό το γλύκα υφασματάκι με τα λουλουδάκια, το ταιριαξαμε με το καφέ και τα υπόλοιπα τα ανελαβε η γιαγια Βασω.
Ιδού λοιπόν το αποτέλεσμα!!
Μεγάλο ταλέντο η μαμά ετσι???
Το εσωτερικό της τσάντας είναι όλο λουλουδάτο

Κυρία κυρία να βάλω και εγώ μια πινελιά ? Τα πρώτα μου λουλουδάκια!!

Και στο πίσω μέρος έχει μια τσεπούλα!!!!
Μα δεν είναι μια γλύκα?????
Η επόμενη κατασκευή στο ατελιέ της γιαγιάς Βασως είναι το σλιγνκ μου!!! Οι κρίκοι ήδη έχουν ερθει από Αγγλία (Μα είναι δυνατόν πιο γρήγορα να ερχονται παραγγελίες από Αγγλία παρα από Ελλαδα???? Τρατζικ!!!!) και μένουν τα υφάσματα!Ας είναι καλά το asteraki slings με τις λεπτομερείς οδηγίες του και σύντομα θα φοράω και εγώ τη μπεμπούλα μου!!!
 

10 σχόλια:

  1. Υπέροχη!! Και πάλι με το καλό Πένυ μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. υπεροχη τσαντα...πολυ καλη δουλεια!αντε με το καλο κοριτσι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πλακα με κανεις!!!!καλά είναι υπέροχη !και η τσεπούλα πολύ εξυπνη!ελπίζω να σου εφτιαξε κ ασορτι σελτεδακι γ να αλλαζεις την μπουμπου!!!με τοκαλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πανέμορφη είναι η τσαντούλα!!Γεια στα χέρια της γιαγιάς!!με το καλό να την χρησιμοποιήσετε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Mου αρέσει πολύ πολύ πολύ!!!Με το καλό να την χρησιμοποιήσεις!!!!!Η μαμά επαγγελματίας,είσαι πολύ τυχερή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι όμορφη τσαντούλα..έτσι όπως τα περιγράφεις Πένυ, αναπόδραστα τα μέλη της οικογένειας σας θα είναι όλα ταλαντούχα..τι ωραία,μακάρι να "το'χα" κι εγώ λίγο περισσότερο με τα χέρια.Με το καλό η μπεμπούλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. υπέροχη η τσάντα! μεγάλο ταλέντο η γιαγιά Βάσω! φαντάζομαι τι εχει να γίνει απο την στιγμή που η μικρή θα μπορεί να φοράει φορεματάκια και φουστίτσες! άντε με το καλό Πένυ μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΥΠΕΡΟΧΗ Η ΤΣΑΝΤΟΥΛΑ...ΑΝΤΕ ΠΕΝΥ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΣΟΥ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είναι πολύ γλυκιά και τόσο καλοδουλεμένη!
    Συγχαρητήρια στην μαμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο, Πένυ! Έγινε εξαιρετική η τσάντα σας!! Πολύ προσεγμένη και καλοδουλεμένη με όμορφο συνδυασμό υφασμάτων!

    Με το καλό η μπέμπα σου! Εγώ γέννησα και από τις 7 του μήνα απολαμβάνω τα αγοράκια μου!!!!

    Υγ Σε ευχαριστώ πολύ για την αναφορά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή