Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Οι σαγιοναρούλες μου για φέτος!!

 Καλησπέρα!!!Πως είμαι τέτοια ώρα ξύνπια απορώ...Εγώ βάζω τις κότες του γείτονα για ύπνο τελευταια. Ηθελα όμως να κανω μια αναρτησούλα πρώτα.
   Καταρχήν σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας και τα γλυκά σας λόγια!! Μπορεί τις περισσότερες από εσας να μην σας ξέρω προσωπικά σας νιώθω όμως τόσο δικά μου άτομα!! Και μετά σου λένε οτι το internet αποξενώνει τον κόσμο. Εγώ έχω φίλες παντού να πιω έναν καφέ!!Ποτε ήταν που με παρηγορούσατε μετα την παλλινδρομη που είχα και τώρα νιώθω ότι έχω την θετική ενέργεια όλων σας λιγο πριν κρατήσω αγκαλιά την μπεμπούλα μου!!!
Σημερα πήρα ένα email πολύ συγκινητικό από μια γιαγιά μόλις 2 μηνων που μου έστειλε ενα γούρι για την γέννηση της δικής μου μπεμπας!!! Τι άλλο θέλει το παιδάκι μου από το να το σκέφτονται και να του εύχονται απο καρδιάς τοσο πολλά κοριτσια, μαμάδες και γιαγιάδες....Τελικά ένα ευχαριστώ ίσως είναι και λίγο!!

Φέτος δεν θα μπορούσα να μην εφοδιαστώ με ένα ακομα ζευγάρι σαγιοναρες για να διακοσμήσω.Μετά τις περσινές μου νομίζω απέκτησα άλλο ένα κόλλημα!! Ανυπομονώ του χρόνου να φτιαχνω για στρουμπουλά πατουσάκια και να εχουμε μαμά και κόρη ασορτί σαγιονάρες!! Επέλεξα οι φετινές να γίνουν λίγο πιο ρομαντικές με τρεσσα από τούλι ελαστικό που μου έφτιαξε η μαμά μου (ποια άλλη). Επειδή όμως δεν ειχα το κουράγιο να τρεξω να βρω χάντρες την πλήρωσε ένα βραχιολι που είχα το οποίο το εκανα μια μια χαντρα και το έραψα πανω στην τρέσα. Οι φωτό τις αδικούν από κοντά οι χάντρες ιριδίζουν και φαντάζομαι με μαυρισμα  (γιατί φέτος δεν το βλέπω) θα είναι φανταστικές!!

Σαν να νύσταξα...Καλό βραδυ!!

5 σχόλια:

  1. ΡΟΜΑΝΤΙΚΕΣ!!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΕΝΥ ΜΟΥ!!!ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ γλυκούλες Πενυ μου μπράβο!!Φιλάκια και καλή σου μέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφες και ρομαντικές! Μπράβο φιλενάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολυ γλυκές και κομψές! Άντε και του χρόνου σε junior μέγεθος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ααααα!!! ρομαντικές δεν θα πει τίποτα!!!! Και πράγματι του χρόνου θα περιμένουμε να τις δούμε και σε μινιατούρες!!!! Φιλιά πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή