Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Βιβλίο ευχών γάμου

Καλησπέρα!!!Που σας πετυχαίνω?? Πειτε μου σε καμια παραλία να πλατσουρίζετε να φτιάχνετε καστρα στην άμμο.Ο μόνος τρόπος πλέον να δροσιστώ λίγο εκτός από το μπάνιο (στην μπανιέρα φυσικά ) είναι να πλύνω το μπαλκόνι!! χαχαχα Αλλά δεν με νοιάζει. Πλησιάζει ο καιρός που θα παρω τη μπουμπου στην αγκαλιά μου και πλέον μπορώ να αντέξω τα πάντα!! Επιτέλους μπηκα στον μήνα μου!!
  Αυτό είναι το βιβλίο ευχών που ετοίμασα για τα κουμπαράκια μου. Πρώτη φορά που δοκίμασα να φτιάξω Postbound album και πρώτη φορά βιβλιοδεσία με σαντούκ!! Η αλήθεια είναι ότι παιδεύτηκα αρκετά, πως πολλά εξώφυλλα κόντεψαν να κάνουν βουτιά από το παράθυρο αλλά ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ!!!  Και το άτιμο δε χορταίνω να το βλέπω!!
Οι φωτό είναι άθλιες και μου χαλάνε το αποτέλεσμα (το ακούς Πάνο??). Anyway, το εξώφυλλο είναι δεμένο με σαντούκ λευκό και το στολίζει ενα αυτοκολλητο της Prima με κρύσταλλα και πέρλες. Από κοντά είναι φανταστικό!!
 Οι εσωτερικές σελίδες είναι στολισμένες με σκιτσάκια και έχουν λεπτομεριες από στρασάκια και περλίτσες διακοσμημένες μια προς μία.





Τωρα πλέον αφού τους το έδωσα κιόλας μπορώ να παω να γεννήσω χωρίς άγχος!! Με το καλό ο γάμος και να μαι και εγώ εκεί να τους καμαρώσω!!!
Τωρα σειρά έχει το δεύτερο βιβλίο που θα κανω για τον γάμο του κουνιάδου μου και της κολλητής μου . Μεχρι τον Σεπτέμβρη προλαβαίνω ,δεν προλαβαίνω???

8 σχόλια:

  1. Μπράβο Πένυ!!! Πολύ ωραία δουλειά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο Πέννυ - αξιζε τον κόπο η ταλαιπωρία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τελειο το αποτέλεσμα!!! αξιζε τον κόπο..τωρα ξερεις τι να κανεις!!!!
    με το καλο το μωρακι σας...και σιγουρα θα προλαβεις το επομενο βιβλιο...ξεκίνα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πολύ ωραίο!!!η ώρα η καλή στους κουμπαρους και σε σενα καλή λεφτερια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φιλεναδίτσα μου είναι υπέροχο! Είμαι σίγουρη ότι οι παραλήπτες ενθουσιάστηκαν! Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πένυ εκανες πολύ καλή και επαγγελματική δουλειά!!με το καλό να δεχθείς την μπεμπουλίνα σου με ένα γλυκό φιλάκι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. επανέρχομαι με ερωτηση Τα φύλλα για το βιβλίο ευχών το αγοράζεις από καταστημα με ειδη Hobby;Αν εχεις χρόνο κάνε και μία βόλτα από το μπλόκ μου σε κάποια ανάρτηση εχω ενα μέρος από την προικα της μικρής μας καλό σου βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αααααα!!!! Τωρα κατάλαβα ποια είσαι πουλακι μου.... Η σουπερ γιαγια!!! Οι εσωτερικές σελίδες είναι εκτυπωμενες και στολισμενες στο χέρι. Εκτος από καποιες αυτές που έχουν σχεδια σε όλη τη σελιδα που είναι αετοιμες αγορασμενες απο μαγαζί.Οσο για την προικα της μικρής σας...Εχω μεινει ΑΦΩΝΗ!!!!!

      Διαγραφή