Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Να σας δροσίσω λίγο???

 Καλημέρα!!! Αφου επιβίωσα και μετά τη χτεσινή ζέστη δεν μιλάω καθόλου. Μεγάλη ανακάλυψη τα air condition!! Αν και δεν τα θέλω γενικά,χτες δούλευε όλη τη μερα και ήμασταν όλοι μεσα ,παιδιά εντος και εκτός κοιλιάς ,σκυλιά κλπ. Η Σιβα δεν έβγαινε με τίποτα απο το σπίτι!! Σε λίγο θα μπαινει μέσα θα βρισκει το κοντρόλ του κλιματιστικού και θα το αναβει μονη της χαχαχα
 Να σας πω τα νεα μας πρώτα!! Τη Δευτέρα είχα ραντεβού με τον γιατρό! Η μπέμπα είναι 2.840 ήδη και πολύ πολύ πολύ χαμηλά!! Αλίμονο με τόσο περπάτημα που έχω ρίξει και τόσο τρεξιμο τελευταία που δεν θα κατέβαινε!! Βιαζεται το πουλάκι μου να μας δει όσο και εμείς να την παρουμε αγκαλίτσα!!! Αν δεν συμβεί τίποτα απρόοπτο στις 10/07 ξεκινάμε τα ραντεβού στο νοσοκομείο!!!  
  Μετά, λοιπόν, το ραντεβού με το γιατρό είχαμε πάρτυ πειρατικό!!! Ο ξαδερφός του Κωσταντή είχε γενέθλια με θέμα τους πειρατές. Ετσι του έφτιαξα ένα αλμπουμ φωτογραφιών που να θυμίζει πειρατές αλλά και να μυρίζει καλοκαιρι για να βαλει τις φωτό από τις διακοπές του!!











 Και επειδή ζεσταινομουν πολύ εφτιαξα δυο καρτούλες για να με δροσίσουν!!! Η μία κοχύλι με την γοργόνα να κολυμπαει στον βυθό και η άλλη που συνόδευε το αλμπουμ φωτογραφιων καρπουζάκι δαγκωμένο!!! 

Stay tuned.... Έρχονται νεραϊδες και στρουμφάκια στο blog- ακι μου εντός ολίγων ημερών!!!

5 σχόλια:

  1. Τι γλυκό αλμπουμάκι! Και οι κάρτες τέλειες! Μπράβο Πένυ! Μένουμε συντονισμένοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΕΡΟΧΗ ΔΟΥΛΕΙΑ! ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καταπληκτικα!Μου αρέσει πιο πολύ το καρπουζοκαρτουλάκι, αλλά και τα άλλα δεν πάνε πίσω!Με το καλό το μωράκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλα πανέμορφα, μπράβο!

    Με το καλό η μπέμπα!!Γερή & δυνατή...
    Τις πιο γλυκιές μου ευχές!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεια σου Πένυ!!!

    Μπράβο σου κανείς Πόλυ ωραία και πρωτότυπα πράγματα και έχεις πάρα πολύ ωραίο Blog καλή συνεχεία με τις δημιουργίες σου. Να χαίρεσαι το γιο σου και με το κάλο η μπέμπα σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή