Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Ηρθε η πιο γλυκιά μπουκιτσα της ζωής μου!!!

Αυτή την ανάρτηση προσπαθώ να την κανω εδώ και μέρες!! Αν το να κανω μια αναρτηση με τον Κωσταντή ήταν δυσκολο, τώρα με την μπέμπα κρεμασμένη μόνιμα στο στήθος μου μοιάζει ακατόρθωτο!!Σήμερα λοιπόν είπα να την ολοκληρώσω.Εχω τα γενέθλιά μου και θέλω να σας γράψω για το πιο γλυκό δωράκι που πηρα προκαταβολικά φέτος. Δεν υπόσχομαι τίποτα. θα δειξει....
Από την Τρίτη 10 του μηνα ζω τις πιο ευτυχισμενες στιγμες της ζώης μου!!! Τη μαγεία του να γίνεσαι μαμά για δεύτερη φορά. Δεν χορταινω να τη μυρίζω ,να τη φιλαω, να την χαζεύω να κοιμαται. Τρελαινομαι να με κοιτάει στα ματια.Στο δευτερο παιδί μπορείς να το απολαυσεις γιατί δεν είναι κατι πρωτόγνωρο και δεν έχεις αγχος.
Αλλά ας παρουμε τα πράγματα απο την αρχή.Την Τριτη λοιπόν που ανεβήκαμε στο νοσοκομείο ο γιατρός είπε ότι έχω όλες τις προϋποθέσεις να γεννησω μόνο που δεν θα βιάσουμε τη διαδικάσια. Μπηκα στην αίθουσα τοκετών με διαστολή 2 και χαζευα με τη μαια. Πολύ γέλιο!! Ηταν απαραδεκτο μου είπε που δεν πήγα βαμενη και μου έλεγε να στείλω τον άντρα μου να φέρει τα σύνεργα να βαφτώ.χαχαχα Παραλληλα ειχα το τηλεφωνό μου και μίλαγα με φίλες μου και τον άντρα μου. Στις 12 που ανεβηκε ο γιατρός απο τα χειρουργεία μου έπσασε τα νερά και τότε αρχισαν οι πόνοι.  Η διαστολη εφτασε στο 5 και κολλησε. Εκει ξεκίνησαν οι τεχνητοι οι οποίοι παλι δεν κατάφεραν να ανεβάσουν τη διαστολή. Μονο που εγώ είχα τρελαθεί από τον πόνο.  Αφου λοιπόν είχα εξαντληθει πολύ από όλη αυτή την κατασταση συν την αυπνία (είχα κοιμηθει την προηγούμενη στις 1 και είχα ξυπνήσει στις 5 παρα) ζήτησα επισκληρίδιο. Εκει αρχισαν όλοι να μου λενε να μην κανω αλλά εγώ ανενδοτη. Ετσι ήρθε ο καλός μου αναισθησιολογος μου την έκανε και όταν αρχισε να δρα και χαλαρωσα η διαστολή ξεκολλησε απο το 5 και εκτιναχθηκε στο 10 σε 10' . Στις εξωθήσεις επειδή δεν πόναγα και δεν ήξερα πσοο επρεπε να σπρώξω εκλεινα τα ματια και εβαζα όλη μου τη δύναμη. Με τη δευτερη λοιπόν μου λένε ανοιξε τα ματια σου και βλεπω τη μπουκίτσα μου!!!!!Το ωραιοτερο απ΄όλα όμως ήταν ότι βρήκαμε μονοκλινο δωματιο και ετσι τις πρώτες στιγμες με το μωρό μας τις ζησαμε παρέα με τον άντρα μου!! Επίσης κατάφερα και να θηλασω!!Αλλο μεγάλο αγχος αφού στον γιο μου δεν θήλασα και δεν ηξερα τι να κανω (βασικά ακόμα στο ψάξιμο είμαι...). 
 Τωρα που επιστρέψαμε στο σπίτι ο γιος μου το πήρε ψυχραιμα θα ελεγα.Τη μπέμπα δεν έχει προσπαθήσει να την πειράξει ακομα βεβαια δεν την πλησιάζει κιόλας.Το πρώτο βράδυ είχαμε ένα θεματάκι αλλά καλύτερα που εκδηλώθηκε παρά να το κράταει μεσα του. Ξυπνησε μεσα στη νυχτα κλαίγοντας και μου λέει :"Εγώ δεν έχω ψυχή? Με εχετε αφήσει μονο μου και φοβάμαι. Με τρώει και το κρύο" Φυσικά εκείνη την ημέρα κατέληξε στο κρεβάτι μας και κοιμηθήκαμε όλοι μαζί. Την επομένη εγώ και ο άντρας μου ημασταν χάλια από τις τύψεις. Τι τύψεις όμως? Τη μικρή την παίρνουμε αγκαλιά μονο για να φάει και παίζουμε όλη τη μερα με τον Κωσταντή. Με τον καιρό ελπίζω να συμφιλιωθεί με την ιδέα και να το ξεπεράσουμε.
Κατά τ άλλα η μέρα μου κυλαει γρήγορα μην έχοντας χρόνο για τίποτα αλλο εκτός από τα παιδιά μου αντε και ένα φαϊ. Το μόνο κακό είναι οτι δεν αντέχω τη μοναξιά και την κλεισούρα στο σπίτι.Η μερα είναι μεγάλη ,το καλοκαιρι και η θάλασσα είναι η αγαπημένη μου εποχή.  Λιγο και οι ορμόνες που χοροπηδάνε,δεν είμαι και στα καλύτερα μου θα έλεγα.Κατι φορές νιώθω να πνίγομαι .Το να βάλω τα κλάματα πλεον είναι πολύ εύκολο. Ακομα και με τη διαφήμιση της P&G, Μα κάθε φορά που την βλέπω. Σήμερα θα βγω με τον άντρα μου έξω μετά από 10 μερες μέσα στο σπίτι και ανυπομονώ.Από αύριο βλέπουμε πάλι!!
Ας με σταματήσει κάποιος!!! Ελπίζω να επανέλθω πιο δημιουργικά στην επόμενη αναρτηση. 
Φιλιά πολλά και καντε καμιά βουτιά και για εμένα!!


15 σχόλια:

  1. Να σας ζήσει!!!!Σου εύχομαι τα καλύτερα!!!Και καλό κουράγιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι υπέροχη ανάρτηση δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία απο τα παιδιά... Να σου ζήσει το μπουμπουκακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να σου ζήσει η κορούλα και να χαίρεσαι όλη σου την οικογένεια!!! Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να σας ζήσει η μικρούλα!!! Ελπίζω να νιώσεις πόσο υπέροχο είναι να θηλάζεις!!! Και μην νομίζεις..εγώ ακόμα συγκινούμαι..κι ας έχουν περάσει 16 μήνες χαχα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να σου ζήσει καλή μου!!!! να είναι γερή και ευλογημένη από τον Θεό!!!! να χαίρεσαι και τα δυο παιδάκια σου!!!!!!!!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να σας ζήσει και να είναι γερή και τυχερή! Οι πρώτες μέρες είναι πάντα δύσκολες, πόσο μάλλον όταν έχεις και ακόμα ένα παιδί. Μην τα παρατάς με το θηλασμό...θέλει λίγο υπομονή μέχρι να εδραιωθεί η γαλουχία. Αν έχεις καμία απορία θα χαρώ να βοηθήσω!!!! Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Α, όσο για τη διαφήμιση της Πρόκτερ εγώ 32 μήνες μετά τη γέννα και κάθε φορά που βλέπω τη μαύρη μανούλα πάντα τα μπήγω!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΟΥΚΙΤΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ.ΟΛΟΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΘΕΛΕΙ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ.ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ,ΕΤΣΙ ΘΑ ΝΙΩΘΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ.ΕΙΧΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.
    ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πενυ μου να σας ζήσει και μη στεναχωριέσαι - οι ορμόνες κάνουν πάρτυ σε όλες μας. Θα περάσει γρηγορα! Απόλαυσε τη μπουκίτσα σου τώρα που είναι ακόμα μπουκίτσα γιατί περνάει τόσο γρήγορα... και μεγαλώνουν χωρίς να το καταλάβεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να σου ζήσει το κοριτσάκι !!να ειστε πάντα μια χαρούμενη και ευτυχισμένη οικογενεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να σας ζήσει!! Ευχομαι να'ναι γερά και τα δυό σου παιδάκια και να κοιμούνται τη νύχτα :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πενουλα μου χρονια σου πολλα! Να σαι παντα γερη και δυνατή και να χαιρεσαι τα παιδακια σου!
    Να χαιρεσαι την κορουλα σου και το αντρακι σου!
    ΟΛα αυτα που περιγραφεις ειναι απολυτα φυσιολογικα!
    Μην αγχωνεσαι, οτι σου φαινεται βουνο σε λιγο θα σου φαινεται παιχνιδι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να σας ζήσει η μπουκίτσα σας και πάντα τέτοιες χαρές!!! Κάνε λίγη υπομονή και όλα θα είναι πιο εύκολα! Φιλάκια πολλά και προσπάθησε να θηλάσεις όσο περισσότερο μπορείς ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πένυ μου, να σας ζήσει!!!
    Πόσο χαίρομαι που η μπουκίτσα σου θα έχει γενέθλια την ίδια μέρα με την κορούλα της καλύτερης μου φίλης...Εύχομαι και τα 2 σας κοριτσάκια να είναι καλότυχα...
    Σόνια απο Θεσ/νίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. αν και καθηστερημενα ως συνηθως σου ευχομαι και γω ολοψυχα να χαιρεσαι την πριγκιπισσα σου!!!! καλο κουραγιο και με τον θηλασμο.δωστης πολλα πολλα φιλικια στα πατουσακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή