Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Θέλω τη βοήθειά σας...

Καλημέρα!!Η μικρή μου κοιμάται και έτσι βρήκα αφορμή να σας γράψω. Οσο προλαβαίνω τουλάχιστον. Μέσα στον επόμενο χρόνο σχεδιάζουμε τη βάφτιση της μικρής μας. Προς άνοιξη ή καλοκαιράκι μας κόβω να την κάνουμε.
Το θέμα ήθελα να ξεφεύγει από τα συνηθισμενα και έτσι επέλεξα να είναι
     η "ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ"
σε αποχρώσεις του καφέ και του ροζ
Οτιδήποτε σε γλυκάκια κεκακια , μακαρόν,μπισκοτάκια, σοκολάτες,καραμελες,ζαχαρωτά και σκευη μαγειρικής μας αφορούν άμεσα.
Έχω σκεφτεί κάποια πράγματα όσον αφορά το στολισμό αλλά δεν μου φτάνουν.Θέλω λοιπόν να μου αφήσετε και εσείς τις ιδέες σας από μπομπό,προσκλησεις μέχρι και το στολισμό.Θέλω επίσης να μου γράψετε δραστηριότητες για το εργαστήρι ζαχαροπλαστικής που έχω σκεφτεί να οργανώσω για να απασχοληθούν τα παιδάκια. Ως κυρια δραστηριότητα θα έχω τη διακοσμηση αληθινών cupcake και ένα συντριβάνι σοκολάτας.
Ανυπομονώ να ακούσω τις ιδέες σας και φυσικά ανυπομονώ περισσότερο να τις υλοποιήσω!!!

10 σχόλια:

  1. ουαου τι πρωτοτυπο θεμα!!!! για προσκλητηριο δεν ξερω τι εχεις σκεφτει αλλα τι θα ελεγες για ενα σκουφι του σεφ??? η ενα cupcake???
    επισης για μπομπονιερα για τα μικρα θα επαιρνα κουζινικα-παιχνιδια και θα εφτιαχνα σετακια (απο τα jumbo) !!! δεν ξερω αν το εκτυμησουν τα αγορακια αλλα τα κοριτσακια θα τρελαθουν!!!! χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου Πένυ!!
    Τι πρωτότυπη ιδέα είναι αυτή? Μου κίνησες το ενδιαφέρον!!!

    Θα το κοιτάξω και θα σου πω τις προτάσεις μου!!!

    Ωραία ξεκινάει το φθινοπωράκι!!
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραία ιδέα! Για μπομπονιέρα για τους μεγάλους θα μπορούσες να δώσεις βαζάκια που έχουν μέσα όλα υλικά (εκτός από βούτυρο, προφανώς) για να φτιάξεις μπισκότα. ψάξε στο ίντερνετ για "cookie mix in a jar".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τέλειο θέμα!!
    Πολύ πρωτότυπο!

    Εγώ ιδέες για προσκλήσεις/μπομπονιέρες δεν μπορώ να δώσω (μου άρεσε πολύ η ιδέα cookie mix in a jar) γιατί δεν το έχω και πολύ το θέμα!
    Αλλά ό,τι χρειαστείς από γλυκό,μπισκότο,cupcakes,macarons κλπ είμαι εδώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. βοηθα με να σε βοηθω να βαφτισουμε κ οι δυο....χιχιιχιχι...λοιπον...κ εγω βαφτιζω την ανοιξη κ ψαχνω ιδεες αλλα η μαγειρικη δεν ειχε περασει ποτε απ το μυαλο μου...τελειο θα ελεγα....ενας σκουφος για προσκληση θα ηταν καλουλης...η επισης μια μικρη μαγειρισσα...το συντριβανι σοκολατας ειναι πολυ καλη ιδεα αρκει απο εκει που θα το παρεις να βαζουν νοστιμη σοκολατα,δοκιμασε την πρωτα....(εχω τυχει σε γαμο να μην μπορεις να την ακουμπησεις,χαλια γευση)...οτι αλλο μου ερθει σαν ιδεα θα σου γραψω...πολυ πρωτοτυπο οντως...φιλακιααα στην μπουμπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με το καλο η βαφτισή σας!
    απο ιδεες δεν εχω προχειρες τωρα καθοτι βρισκομαι στην δουλεια και ειναι δυσκολο να συγκεντρωθω, αλλα θα επανελθω!

    αν θες μπες στο σπιτακι μου, σε περιμενει βραβειακι!!

    καλημέρες και πολλα φιλια στα ζουζουνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μια ακόμα ιδέα για μπομπονιέρα για μεγάλους: κουπ πατ απ' όπου θα κρέμονται κουφέτα μέσα τούλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τέλεια ιδέα!!!!!!!!!!!
    Είμαι σίγουρη πως θα μεγαλουργήσεις ότι και να κάνεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αχχ τι τελειο! και γω για αυτο το θεμα ειχα ξεκινησει αλλα.. τοτε λοιπον μια απο τις ιδεες για πρσκληση ηταν ενας σωληνας με 3-4 ηδη μπαχαρικων μεσα στη σειρα! η κατι σαν βιβλιο μαγειρικης και η προσκληση να ειναι σαν μια συνταγη. δε ξερω αν σε καλυπτω εστω λιγο. αν θυμηθω κατι αλλο θα σου πω! με το καλοοοο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή