Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Να ζητήσω μια χάρη?



Ζω σε έναν τόπο που περνάει πολύ δύσκολα, όπως και η μισή Ελλάδα άλλωστε. Που προσπαθεί να βγάλει τα προς το ζην μέσα από την αγροτιά. Άνθρωποι οι οποίοι παλεύουν με τα καιρικά φαινόμενα για να βγάλουν εις πέρας τη σοδειά . Ακόμα και αν δεν πέσει  χαλάζι ή δεν ρίξει πάγο και καταφέρουμε να φτάσουμε στον τρύγο ο κόσμος θα πληρωθεί μήνες μετά. Πολλές οικογένειες πλέον δεν καταφέρνουν να εξασφαλίσουν ουτε το καθημερινό τους φαγητό.Παιδάκια πεινάνε.Αριστούχοι που δυστηχώς δεν θα σπουδάσουν γιατί δεν αντέχουν οικονομικά οι γονείς τους.Και δεν είναι απλά μια περίπτωση που ακους στην τηλεόραση.Ειμαστε κλειστή κοινωνια και τα ζούμε καθημερινά στο μέγιστό βαθμό του. Είναι ο γείτονάς μου ,ο συμμαθητής του γιου μου. Και τώρα θα μου πείτε τι νέο μας λες...
Έχουμε δημιουργήσει στον τόπο μας μια ομάδα που βοηθάμε όποιον έχει ανάγκη.Με τρόφιμα,με ρούχα παχνιδια όπως μπορεί οκαθένας. Μέσα στα Χριστούγεννα πρόκειται να γίνει ενα φιλανθρωπικό μπαζάρ. Με τα χρήματα που θα συγκεντρώσουμε θα βοηθήσουμε οικογένειες να κανουν γιορτές και να ξεχάσουν για λίγο τα προβλήματά τους.
Και τώρα θα μου πείτε γιατί σας τα γράφω όλα αυτά....
Φέτος επέλεξα να μην κάνω τα καθιερωμένα, πλέον, δωράκια στα παιδιά που θα μου πουν τα κάλαντα και να δώσω χαρά αλλιώς.Σε παιδάκια που ίσως πουν  τα κάλαντα για να μπει μια φρατζολα ψωμί στο τραπέζι .
 Δεν ξέρω αν θα μπορούσατε και εσείς να με βοηθήσετε σε αυτό.Να τολμήσω να ζητήσω μια κατασκευή σας ,την πιο μικρή , από όλα αυτά τα αριστουργήματα που έχω χαζέψει κατά καιρούς στα blogs σας για να πωληθεί στο μπαζάρ?Αν κατι περισσέψει θα δοθεί ως δωράκι στις οικογένειες

Όποια κοπέλα θέλει να βοηθήσει  μπορεί να το κάνει ως τις 10 Δεκέμβρη στη διεύθυνση :

                                   ΠΕΝΥ ΦΩΤΕΛΛΗ
                                    ΑΡΧΑΙΑ ΝΕΜΕΑ
                                      ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
                                     ΤΚ 20500 

Τέλος θα εκτιμουσα αν έστω και για μια μέρα κοινοποιήσετε στο blog  ή στο προφίλ σας στο facebook την αναρτησή μου ,έτσι ώστε να την δουν όσες περισσότερες χρυσοχέρες μπορούν.

60 σχόλια:

  1. Εντάξει Peny, μέχρι πότε έχουμε προθεσμία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με μεγάλη μου χαρά θα σου στείλω κάποια πραγματάκια. Επειδή όμως έχουν πέσει πολλά bazaar τώρα λόγω εορτών και φοβάμαι πως στο τέλος δε θα τα προλάβω όλα όσο κι αν θέλω θα σου συμμετέχω, θα σου στείλω και κάποια που είχα ετοιμάσει και λίγο πιό παλιά και προτιμώ να πιάσουν τόπο εκεί παρά σε συρτάρια φυλαγμένα.
    Καλή επιτυχία να έχει το bazaar σας για να μπορέσει να πετύχει το σκοπό του!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα ήταν εύκολο να βάλεις μια εικονίτσα συμβολικά για να τη βάλουμε στo blog μας; Έτσι θα εμφανίζεται για όλο τον καιρό να το βλέπεις όποιος ενδιαφέρεται να προσφέρει.

      Διαγραφή
  3. Με μεγάλη μου χαρά, θα προσπαθήσω κάτι να κάνω εστω και ένα. Απλά αυτό πυ λέει και η Μαίρη, κάνε μια εικονίτσα για να μπορέσουμε να την αναρτήσουμε στο μπλογκ μας.
    Καλη επιτυχία σας ευχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είμαστε κι εμείς εδώ! Θα σου στείλουμε σύντομα ένα δεματάκι. Καλή επιτυχία!
    {Fan, όπως λέμε sofan!}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με πολλή προσοχή διάβασα τα γραφόμενα....πράγματα που ζούμε όλοι πράγματι γύρω μας. Πολύ σημαντική η προσπάθεια και θα είναι χαρά μου να συμμετάσχω. Αν θες στείλε μου τα πλήρη στοιχεία με ένα τηλέφωνο για να σου στείλω με κούριερ ο,τι μπορώ. Με αγάπη
    ΜαριαΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχω έτοιμο το πακέτο. Αρκούν τα στοιχεία που μας έδωσες? Επειδή θα το στείλω συστημένο, μήπως χρειάζεται και κάτι ακόμα? Περιμένω νέα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ κουκλα μου!! Τα στοιχεια αρκουν μιας και είμαστε χωριο και δεν υπαρχει διευθυνση

      Διαγραφή
    2. ΟΚ! Μέχρι το τέλος της εβδομάδας το πακετάκι μας θα ταχυδρομηθεί. Μέσα θα βρεις δημιουργίες μας αλλά και μερικά πραγματάκια ακόμα που ελπίζουμε να δώσουν σε κάποιον χαρά. Καλή συνέχεια!

      Διαγραφή
  7. Καλημέρα Peny,
    Σήμερα έστειλα κάτι μικρό για να συνεισφέρω και εγώ σ΄αυτή τη προσπάθεια.. Σας ΕΥΧΟΜΑΙ τα καλύτερα!
    χχ Γεωργία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλώς σε βρήκα! Ασφαλώς και θα συμμετάσχω κι εγώ! Μπράβο για την όμορφη προσπάθεια! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΕΝΥ ΜΟΥ!!!
    ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ!!!!
    ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πένυ μου καλώς σε βρήκα! Θα ήθελα κι εγώ να συμμετάσχω... οι δημιουργίες που θα σταλούν πρέπει να είναι χριστουγεννιάτικες; Ή μπορεί να είναι ο,τιδήποτε; Αν δεν υπάρχει περιορισμός, έχω κάποια πράγματα έτοιμα... τα οποία μπορούν να σταλούν άμεσα!

    Σε περιμένω αν θέλεις και από το δικό μου σπιτάκι, θα χαρώ να τα λέμε και από εκεί. Πολλά φιλιά και εύχομαι καλή επιτυχία στο bazaar!

    http://funkymonkey-handmadecreations.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οχι δεν είναι απαραίτητο να είναι χριστουγεννιατικες!Οτι έχεις ευχαρίστηση!!
      Σε ευχαριστώ πάρα πολύ

      Διαγραφή
  11. Γεια σου Πένυ!!!κάτι θα στείλω κι εγώ!!!!φιλιά!!!όλες μαζί μπορούμε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλημέρα, καλώς σε βρήκα .Θα χαρώ πολύ να βοηθήσω όσο μπορώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μόλις τώρα πήρα είδηση την πρόσκληση!!! και φυσικά θα βοηθήσω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΕΝΥ ΜΟΥ,ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΠΡΙΝ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΥΧΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΖΑΡ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙΣ.ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ,ΕΔΩ ΣΤΟ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΕΙΟΝ,ΤΟ ΚΡΥΟ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ,ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΤΥΧΗ!!!ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥΝ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ.ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΜΑΣ,ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ!!
    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ,ΕΞΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΠΑΖΑΡ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10/12 ΑΡΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΩ.
    ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!
    ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΡΟΣΕΡΗ ΚΑΙ ΒΡΟΧΕΡΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ!!!!
    ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΔΩ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΟΥ.
    http://giasminblogspotcom.blogspot.gr/2012/11/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οντως εσεις έχετε και τα καιρικά φαινομενα να αντιμετωπίζετε!!! Θα σου στέιλω και εγώ το κατιτις μου σίγουρα!! Φιλια!!!

      Διαγραφή
  15. Πένυ μου μέσω της Ρένας Χριστοδούλου διάβασα τη δική σου όμορφη πρωτοβουλία και είμαστε δίπλα σου και σε συγχαίρουμε. Είμαι η Σοφία Δημοπούλου μία από τις δύο διαχειρίστριες του Βάλε Φαντασία σάϊτ για το decoupage που αριθμεί περίπου 2.200 μέλη.Τα κορίτσια μας συμμετέχουν ενεργά σε προσπάθειες γεμάτες αγάπη. Ελπίζω ότι κι΄αυτή τη φορά θα είναι κοντά μας και κοντά σας. Θα κάνω ανάρτηση την πρωτοβουλία σου στο σάϊτ μας. Για λεπτομέρειες επικοινώνησε μαζί μου. Το email μου είναι spdimopoulou@yahoo.gr και το blog μου το βλέπεις. Καλή επιτυχία σ΄ότι όμορφο κάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κορίτσια σας ευχαριστώ παρα πολύ για την προθυμια σας!!! Πραγματικά δεν έχω λόγια!!Τελικά την αλληλεγγυη του Ελληνα δεν μπορούν να μας την παρουν όσο και να προσπαθήσουν!!!Γι αυτό θα ορθοποδήσουμε ξανα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλή σου μέρα! Καλως σε βρήκα σε λίγες μέρες θα έχεις και το δικό μου πακέτο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. καλημέρα θα κάνω ανάρτηση στο stars and icicles το χριστουγεννιάτικο πανηγύρι και θα φροντίσω να σας στείλω κάτι φιλιά πολλά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλησπέρα! Έχω έτοιμα δυο πραγματάκια για να σου στείλω! Θα τα έχεις σύντομα! Αν θέλεις, θα τα δεις εδώ:
    http://funkymonkey-handmadecreations.blogspot.gr/2012/11/blog-post_18.html

    Φιλιά, καλό βράδυ και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλησπέρα μάλλον καλημέρα Πένυ(το όνομα τηςκόρης μου). Τυχαία είδα την ανάρτηση σου και παρ ότι πράγματι όλες δουλέυουμε για τα παζάρια, θα βοηθήσω και εγώ. Εχω κάποια κομμάτια που προορίζονται για άλλο παζάρι , έχω καιρό .Θα κάνω ανάρτηση στο μπλογκ μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γεια σου Πένυ!Μέσα και γω, θα ευοιμάσω κάτι και θα το στείλω!Καλό απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κοριτσάκι μου θα προσπαθήσω..
    Θα κάνουμε και αναρτήσεις στα μπλογκς.
    Εύχομαι όλα να πάνε καλά!
    Μόλις ήρθα από την ποδηλάτισσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γεια σου Πένυ!!!! Δυστυχώς δεν προλαβαίνω να φτιάξω κάτι αλλά αφού είναι για bazaar θα σου στείλω δυο λογοτεχνικά βιβλία σε άριστη κατάσταση και θα βάλω το θέμα στο blog μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. πενυ μου έχω ετοιμασει καποιες κορδελιτσες, ελπιζω να προλαβω να στις ταχυδρομησω μεσα στην εβδομαδα γιατι πεφτει μετακομιση στο γραφειο και τρεχω! απλα οταν τις παραλαβεις στειλε μου ενα μηνυμα να ξερω!
    θα κανω και σχετικη αναρτηση στο μπλογκ μου, εβαλα και το μπανερακι σου, ελπιζω να βοηθησω οσο γινεται!
    φιλακια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δεν ξερω αν θα καταφερω να κανω κατι ...γι αυτό δεν σου υπόσχομαι Πενυ μου...αλλα αν μπορεσω θα το κανω...χαιρομαι που σε βρήκα.... εβαλα το μπανερ σου στο μπλοκ μου... ..ευχομαι να πανε όλα καλά....φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καλημέρα Πένυ!

    Τώρα έμαθα για το Bazaar που ετοιμάζεις. Crafter δεν είμαι ούτε καν ερασιτέχνης. Ό,τι και να φτιάξω λοιπόν, θα είναι μάλλον χάλια και δε θα επιτελέσει τον σκοπό του (δηλ. να πουληθεί για να συνεισφέρει οικονομικά στον "κουμπαρά" που θα διαθέσεις ως βοήθημα στις οιικογένειες αυτές).

    Μπορώ όμως να βοηθήσω αλλιώς. Θα αναρτήσω το banner του Bazaar στο blog μου σήμερα και θα είναι αναρτημένο μέχρι και την ημέρα του Bazaar.

    To blog μου είναι το My Lovable Baby (www.mylovablebaby.com).

    Εύχομαι το bazaar να έχει την επιθυμητή επιτυχία!

    Ασπασία (My Lovable Baby blog)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πένυ
    αύριο φεύγει κι απο μενα ένα μικρό πακετάκι συνεισφορά στην προσπάθειά σου.Τίποτα σπουδαίο,αλλά με πολλή ΑΓΑΠΗ!
    Νάσαι καλά
    Καλές Γιορτές νάχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πένυ μου χθες έστειλα ταχυδρομικώς το πακέτο,οταν το πάρεις στείλε μου ένα μέιλ να ησυχάσω,γιατί με τα ΅ΕΛΤΑ μας ένα πρόβλημα το έχω.
      καλή σου μέρα!

      Διαγραφή
  28. ..κι εγώ Πένυ θα σου στείλω κάποια πραγματάκια.άλλωστε τι στο καλό δε θα στηρίξω τη δεύτερη πατρίδα μου?Εννοώ Κορινθία!..κι όπως λένε όλες οι κοπέλες, όλες μαζί μπορούμε!Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. θα σου στειλω καποια πραγματα που ευχομαι να βοηθησουν!!μπραβο σου!!ΦΡΟΣΩ ΠΑΠΟΥΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Πένυ καλημέρα και από εμένα και συγχαρητήρια για την προσπάθεια σου. Έχω αναρτήσει και εγώ το banner του Bazaar στο μπλογκόσπιτο μου. Καλή επιτυχία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΕΝΥ ΜΟΥ!!!!!!
    ΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ , ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΣΑΣ!!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τα δεματάκια που λαμβάνω καθημερινά!!!Το δωματιο έχει γεμισει απο ένα σωρό χειροποιητα καλουδια!!! Ανυπομονώ να τα στήσω!!!
    Φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Peny μου, ελπίζω να έλαβες το δεματάκι μου, στείλε μου σε παρακαλώ μια επιβεβαίωση για να σιγουρευτώ ότι ήρθε. Επίσης, να μας πείς πότε θα γίνει το μπαζάρ. Εχω φίλους στην Κορινθία και θα μπορούσαν να έρθουν.
    Φιλιά και καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Πένυ καλησπέρα θα χαρώ και εγώ να βοηθήσω και να στείλω κάτι. Αύριο έχω να ταχυδρομήσω κάποια πράγματα για άλλα μπαζάρ, θα σου στείλω και εσένα
    φιλιά και καλή επιτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. πολυ ευχαριστως πενυ!!!καλη επιτυχια να εχετε !!!αυριο κιολας θα σου στειλω καποια πραγματακια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. με μεγαλη μου χαρά να βοηθησω..αυριο θα σου στειλω καποια καλουδια μου..καλη επιτυχια κ ευχομαι ολα να πανε καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρουν χειροποίητες χριστουγεννιάτικες κάρτες, είμαι στην διάθεσή σας να φτιάξω για το μπαζάρ όσες περισσότερες μπορώ :)

    Καλό μήνα και καλές γιορτές με ελπίδα και αισιοδοξία σε όλους :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Κ ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ 2 ΜΕ 3 ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΛΕΚΤΑ ΣΚΟΥΦΑΚΙΑ,ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΕΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Οτι ευχαριστεί τον καθένα να φτιαξει με χαρά θα το δεχτουμε!! Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μεσα από την καρδια μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Καταρχήν να σε συγχαρώ για αυτή την πρωτοβουλία σου Πένυ! Εύγε! Έχω ήδη κάνει την ανάρτηση μου για το μπαζάρ στο fb, μιας κι έχω αρκετούς φίλους που ίσως μπορέσουν να βοηθήσουν, το ίδιο θα κάνω κι εγώ!Να σαι καλά και εύχομαι καλή επιτυχία σε αυτό σου το έργο και καλές γιορτές σε όλους μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Κα. Πενυ μου,ειμαι η Ελσα και μολις ειδα απο φιλη την αναρτηση σας! Φιλοξενείστε ηδη στο Blog μου(http://elizabettasfairytale-handmade.blogspot.gr/p/news-tales_29.html) και στη σελιδουλα μου(http://www.facebook.com/pages/Elizabettas-Fairytale)..θα σας ευχηθω Καλη Επιτυχια κρατω τη διεύθυνση σας σε περιπτωση που προλάβω να φτιαξω κατι και να σας το στειλω!Θα ηθελα πολυ να ειμαι εκει τις μερες του Bazaar να δω τα χαρουμενα προσωπακια των παιδιων!
    Η προσφορα και η Αγαπη στις μερες μας ειναι δυο στοιχεια που θα πρεπει να μας ενώνουν.. "Αγαπάτε Αλλήλους",ας ειναι το μηνυμα των φετεινων Χριστουγεννων!! Καλα Χριστουγεννα λοιπον,σε εσας και σε ολον τον κοσμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ για τις κοινοποιησεις Ελισσαβετ μου. Ακομα και αν δεν προλάβεις να φτιαξεις κατι να ξερεις πως για εμενα ήδη έχεις κανει πολλα!!!

      Διαγραφή
  42. Καλησπέρα, θα μπορούσα να στείλω κάτι με courier; φοβάμαι μη σπάσει...με το ταχυσδρομείο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Πένυ μου τα εστειλα χθες ελπιζω να τα λαβεις το συντομότερο και έκανα την σχετικη ανάρτηση για να το κοινοποιήσω κ σε αλλες bloggers αλλα κ στο facebook ..καλη επιτυχια http://kaloydia.blogspot.gr/2012/12/mayas-bazaar.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Καλή μου Πένυ, θα σου στείλω κι εγώ αύριο κάποια πραγματάκια κι ελπίζω να προλάβουν να έρθουν εγκαίρως !!! Φιλιά πολλά και καλή επιτυχία στο σκοπό σας μέσα από την καρδιά μου ! Μακάρι να το ξέραμε νωρίτερα για να οργανωθούμε καλύτερα ! Φιλιά Πολλά και καλή δύναμη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ελενα τα παρέλαβα χτες και τα χάζευα πόση ώρα !!Πολύ ομορφα!!Σε ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Σταυρου μην χρεώνεσαι τζάπα το κουριερ. Εχω λαβει τόσα με τα ΕΛΤΑ και ουτε ένα δεν ήρθε σπασμενο. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Κα Πενυ μου ετοιμα και τα δικα μου καλουδια..οσα προλαβα! : ) Θα σας τα στειλω αυριο αρα την επομενη εβδομαδα θα ερθουν Καλη δυναμη και καλη συνεχεια στο εργο σας θα περιμενουμε αναρτησεις οταν ολοκληρωθει με το καλο να δουμε ποσο ομορφα περασατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Πένυ μου καλημέρα,
    Χθες εφυγε και το δικό μου δεματάκι και ευχομαι να πάνε όλα καλά με το μπαζαρ και οντως να βοηθήσουμε αυτους που εχουν ανάγκη.Μπορείς να τα πάρεις και απο εδω.
    http://www.xeirotexnia-kosmima.blogspot.gr/2012/12/blog-post_11.html

    Πολλα φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή