Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Τα φετινά μας γενέθλια !!

 Πριν απο 10 μέρες το αντράκι μου είχε γενέθλια. Φέτος δεν είχα το κουράγιο για πάρτυ να πω την αλήθεια. Μαλλον δεν είχα το κουράγιο για τίποτα. Η μικρή θέλει όλη την ώρα κάποιον να ασχολειται μαζί της . Ακόμα δεν καθεται στον πωπο για να παίξει και βαριέται πολύ εύκολα.Έτσι αποφάσισα να του κάνω ένα σούπερ παρτυ στο σχολείο.Έλεγα ,θα διαλέξω ενα θέμα εύκολο για να φτιάξω όσο το δυνατόν περισσότερα. Ποιο να είναι αυτό το θέμα ? Ο Μίκυ !!! Θα φτιάξω μια βάση τριπατη που στο πανω μέρος θα είναι το κέικ με επικάλυψη ζαχαρόπαστας και απο κάτω σε ατομικά μπωλάκια τα κεράσματα των παιδιών . Θα φτιαξω και μια κάρτα στο σχήμα το Μικυ ,θα βγάλω όλα τα παιδάκια μαζί φωτογραφία ,θα την εμφανισω και θα τη δώσω σε καθε παιδάκι χωριστά. Εφοδιαστηκα λοιπόν με όλα τα υλικά και έμενε μόνο να βρω χρόνο να τα στήσω . Οι μέρες όμως περναγαν και χρονος δεν βρισκόταν. Ε , ενταξει δεν πειράζει μωρέ δεν θα φτιάξω την κάρτα με τη φωτογραφία αλλά θα κανω όλα τα υπόλοιπα!!! Εφτασα μια βδομάδα πριν και δεν είχα ξεκινήσει τίποτα . Ουτε καν τη βάση!!! Τη βδομάδα των γενεθλίων ξεκινησα τις τουρτες. Εψηνα παντεσπανια ,ξαναεψηνα παντεσπάνια και δεν έφταναν με τίποτα. Μην σας ξεγελάει το μέγεθος από τα ποτηράκια .Ειναι σαν να φτιαχνεις 50 κανονικές τουρτες!!! Για να μην πολυλογώ Πεμπτη βράδυ και εγώ ακομα στόλιζα την τουρτα με τη ζαχαρόπαστα.Ψοφια από την κούραση αλλά και το αγχος.Θα προλάβαινα??? Ναυάγησε και η τρίπατη βάση και όλα τα υπόλοιπα. Ευτυχως την Παρασκευή το παιδάκι μου είχε τούρτα να σβήσει τα κεράκια του και κεράσματα για τους φίλους του .  Του τραγουδησαν όλοι οι φίλοι του ,εσβησε τα κεράκια απο δίπλα ήταν η αδερφή του και η μαμά καμαρωνε (κουκουβα)!!




Φιλική συμβουλή : Μην επιχειρήσει καμία μαμα με δυο παιδιά τα παραπανω γιατί το παιδί κινδυνευει να μείνει χωρίς τούρτα!!!!
Να τα εκατοστήσει το αγοράκι και ελπίζω του χρόνου να μπορέσω να του κανω ένα τοοοσο μεγάλο παρτυ που να καλύψει και το φετινό

8 σχόλια:

  1. Η τούρτα είναι τέλεια!!! Χρόνια πολλά και να χαίρεσαι τι αντράκι σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λαχταριστάαααα !!! Χρόνια Πολλά με Υγεία και κάθε Ευτυχία !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΆΒΟ ΣΟΥ!!!!ΤΈΛΕΙΑ Η ΤΟΥΡΤΑ!!!!!ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!!
    ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ....ΦΙΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να χαίρεσαι το αγοράκι σου!!!! Χρόνια πολλά και στους δυο σας!!!!Η τούρτα είναι υπέροχη!!!Καλή εβδομάδα σας εύχομαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρόνια πολλά, να τον χαίρεσαι και να τον καμαρώνεις να προοδεύει! Η τούρτα έγινε άψογη, μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να το χαίρεσαι το αγοράκι σου! Πάντα γερό, δυνατό, ευτυχισμένο και καλότυχο! Η τούρτα είναι γλύκα, Πένυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τι ωραια τουρτα!!!!!!!!!!!να τα χαιρεσαι και τα δυο!!! και του χρονου να κανεις οσα θελεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή