Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Χτες το πρωί μου ήρθε το δίχτυ για το στολισμό της βάφτισης που πρόκειται να κάνω. Ετσι δεν έχασα καιρό και ξεκίνησα τις κατασκευές!! Το δωμάτιο γέμισε λουλούδια, κορδέλες και χρυσόσκονες! Ο ενθουσιασμός μου πολύ μεγάλος! Τελικά στο τέλος της βραδιάς κατάφερα να τελειώσω τη γιρλάντα για την κολυμπήθρα.Το αποτέλεσμα με δικαίωσε!



4 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφη η γιρλάντα Πένυ! Ανυπομονούμε να δούμε και τα υπόλοιπα :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πένυ μου αρέσει παααρα πολύ, είναι λιτή, αλλά έχεις βάλει αυτά τα υπέεεεροχα λουλούδια που την κάνουν αριστοκρατική!!! Αληθια που τα βρήκες τα λουλουδάκια? Ήθελα να σε ρωτήσω και κάτι ακόμα. Αν μπορώ να δανειστώ ένα μέρος κειμένου σου από τα παραμυθάκια που γράφεις, είναι φανταστικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πένυ μοιάζει το πιο όμορφο απο όσα έχω δει , φιλιά στον Κωνσταντή που δεν είναι πρίγκηπας .... είναι ένας μοναδικός βασιλιάς !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια! Μου άρεσε και εμένα πολύ η γιρλάντα. Είχα και νεραιδες να βάλω αλλά που τις δοκίμασα την έκαναν πολύ φτηνή. Τα λουλούδια τα έχω βρει σε ένα μκρό μαγαζάκι της περιοχής μου δεν είναι από Αθήνα. Από κοντά φαίνονται πολύ πιο ωραία.Εφη κανένα πρόβλημα για τα παραμύθια. Κάποια από αυτά μου τα έχουν γράψει άλλες κοπέλες. Εγώ τώρα έχω μπει στο πνεύμα. Μαριλίζα θα δώσω πολαααα φιλιά στον βασιλιά μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή