Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

ΑΛΜΠΟΥΜ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ - ΒΙΒΛΙΟ ΕΥΧΩΝ

Τις προάλλες μου ζητήθηκε από μία μανούλα να φτιάξω ένα βιβλίο ευχών το οποίο θα χρησιμοποιήσει και ως άλμπουμ φωτογραφιών για τον μικρό της πρίγκηπα. Έτσι και έγινε λοιπόν!! Τι λέτε είναι αντάξιο του μικρού μας πρίγκηπα??






7 σχόλια:

  1. Είναι εξαιρετικό Πένυ, χίλια μπράβο, η δουλειά σου είναι μοναδική !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πένυ δεν έχω λόγια!!! Είμαι εντυπωσιασμένη! Πως τα φτιάχνεις όλα αυτά; Είναι σφραγίδες; Είναι πανέμορφα! Σε ευχαριστώ πολύ και για το παραμυθάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!ΑΧ ΠΩΣ ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΩ ΓΙ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ...ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ,ΝΑ ΔΩ ΠΟΤΕ...!ΕΧΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ EFI,ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ EINAI ΟΛ'ΑΥΤΑ?ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όχι είναι εικονίτσες τυπωμένες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεια σου Πένυ!
    Λοιπόν χαρτιά έχω πάρει από scrapbooking.gr και από http://www.simonsaysstamp.com. Το δεύτερο είναι πιο οικονομικό, και από ένα ποσό και πάνω, δεν έχει καθόλου μεταφορικά, και επιπλέον μου έβαλαν και κάμποσα χαρτάκια δώρο. Βέβαια μπορεί να μην ήταν και τα πιο καινούργια, αλλά η χειρονομία μετράει. Δεν έχω παραγγήλει πολλές φορές, αλλά από την εμπειρία μου, μπορώ να πω, ότι δεν έχω πληρώσει από την συγκεκριμένη εταιρία, έξοδα εκτελωνισμού. Και από το ελληνικό κατάστημα είναι εξυπηρετικοί και γρήγοροι, τουλάχιστον με courier, που είχα ζητήσει. Ελπίζω να σε βοήθησα : )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεια σου Πένυ.Θα ήθελα αν μπορείς να μου πεις αυτές τις εικονίτσες που βάζεις στα άλμπουμ σου που τις βρήσκεις και τις εκτυπώνεις.Ψάχνω μέρες να βρω κάτι αντίστοιχο και δεν έχω καταφέρει τίποτα!Το μέιλ μου αν θες να μου απαντήσεις ειναι lgas@otenet.gr ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή