Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

βιβλιο ευχών βάπτισης

Καλησπέρα!!!!Τι εγινε τον πετάξαμε τον χαρταετό? Σε εμάς πάντως βρεχει και έτσι δεν πετάξαμε χαρταετό αλλά και ούτε κάναμε κάτι ιδιαιτερο. Βλεπετε περιμέναμε τα χιόνια που έλεγαν εδω και μια βδομάδα στην TV....
  Ετσι λοιπόν είπα να κάνω μια αναρτησούλα με ένα βιβλίο ευχών που εχω φτιάξει εδω και μέρες. Καποιο θέμα ιδιαίτερο σε αυτό το βιβλίο δεν έχουμε. Είναι αγορίστικο και εχει λίγο απ ολα!!





















7 σχόλια:

  1. Όμορφο Πένυ αλλά, αυτό που κερδίζει τις εντυπώσεις είναι το εξώφυλλο!! Θα ταίριαζε τέλεια και σε άλμπουμ φωτογραφιών ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πένη καλως σε βρήκα...το βιβλίο ευχών σου είναι γλυκύτατο!!!επειδή δεν γνωρίζω και πολλά απο την τεχνική σου,έχω μια απορια που ισως και να είναι χαζη...τα σχεδιάκια(παιδακια,ζωακια κλπ)είναι έτοιμα η τα εκτυπώνεις εσύ και τα κόβεις??πολυ μου άρεσε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πανέμορφο Πένυ!!! Κι εγώ θα σταθώ στο εξώφυλλο πυ το έκανες πολύ εντυπωσιακό!! Οσο για τις σελίδες μέσα έχω συνηθίσει την εξαιρετική δουλειά σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή Σαρακοστή ,Πένυ μου, το βιβλίο ευχών σου είναι, όπως πάντα, εξαιρετικό, με προσοχή στη λεπτομέρεια και το χαρακτηριστικό σου στυλ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ όμορφοοο!!! Ασυνήθιστο το εξώφυλλο! Μπράβο
    !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ όμορφο!!! Για άλλη μια φορά όμορφη κ προσεγμένη δουλειά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή