Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Τα γενέθλια μιας πριγκίπισσας



 Η πριγκίπισσα Σίλια έχει γενέθλια σε λίγες μέρες!!! Η μαμά της, λοιπόν, μου ζήτησε να της φτιάξω προσκλήσεις σε τόνους πριγκιπικούς. Επίσης το βιβλίο ευχών για τα γενέθλια επηρρεασμένο από την ταινία  " Μαλλιά κουβάρια" , την Ραπουνζέλ και τις υπόλοιπες πριγκίπισσες της Disney. Καθότι αγορομάνα δεν είχα ιδέα τι εστί μαλλιά κουβάρια αλλά έκανα εντατικά σεμινάρια μπροστά από την τηλεόραση!!!
Τι λετε απέδωσαν?










6 σχόλια:

  1. Πένυ υπέροχο όπως πάντα!!!!!
    Μπράβο σου για άλλη μια φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλημέρα!είναι πολύ όμορφα και το αλμπουμ και οι προσκλήσεις. έκανα μια ανασκόπηση στο μπλογκ σου τώρα. όλες οι δουλειές σου είναι πανέμορφες. Θέλω πολύ να ρωτήσω πως τα φτιάχνεις, αλλά αν είναι επαγγελματικό μυστικό μην απαντάς!Αν πάλι όχι, αναρρωτιέμαι, πχ για τις προσκλήσεις. Ζωγράφισες το σχέδιο?το έκανες στον η/υ και το εκτύπωσες??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπέροχα όλα Πένυ μου!
    Μπράβο σου!
    Η Ραπουνζέλ μαλλιά κουβάρια φανταστική ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πολύ όμοφα!! Είναι ζωγραφισμένα στο χέρι τα προσκλητήρια;; Υπέροχα μπράβο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα Πενυ! Πως μου είσαι? Καλύτερο δεν θα μπορούσε να γίνει! Θα ξετρελαθούν όλοι!!! Μπράβο σου και πάλι!!! Χρόνια πολλά κι όμορφα στην μικρή πριγκίπισσα! Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευχαριστώ πολύ κοριτσια για τα καλά σας λόγια!!!
    #Magdalene B Ολα αυτά τα σκιτσάκια που χρησιμοποιω είναι εκτυπωμενα και μετά στολίζονται στο χέρι με χρυσοσκονες ή με μελάνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή