Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Ένα Χριστουγεννιάτικο άλμπουμ για πολλές φατσούλες!!

  Εδώ και μέρες ετοιμάζω ένα άλμπουμ φωτογραφιών που σκοπεύω χαρίσω στις δασκάλες του Κωσταντή στον παιδικό. Πόσο καμαρώνω τον γιο μου που μου λεει τραγουδάκια που εκείνες τον έχουν μάθει. Στις ζωγραφιές του πλέον μπορείς να καταλάβεις τι θέλει να φτιάξει. Καμία σχέση με τις γλυκές μουτζουρίτσες που έκανε πέρυσι. Πλεον προσπαθεί στα σχεδια να μην βγει και εξω απο τις γραμμές! Ολα αυτά είναι δικά τους κατορθώματα!! Τα ποιηματάκια που μαθαινει σε καθε σχολική γιορτή. Που φεύγω απο τον παιδικό ήσυχη ότι τον αφήνω στα καλύτερα χέρια και το μεσημέρι που πάω να τον πάρω τον βλέπω πάντα γελαστό!
Δεν θα ξεχάσω πέρυσι στην γιορτή των Χριστουγέννων που όλα τα μικρούλια συμμετείχαν σε σκετς.Ποσο υπομονή χρειάζεται να συντονίσεις τοσα πολλά μικρούλια για να παρουσιάσουν κατι?
 Έτσι και εγώ έφτιαξα αυτό το άλμπουμ που εύχομαι να φιλοξενήσει φωτό από πολλές Χριστουγεννιάτικες γιορτές. Είναι κατι μικρό μπροστά στο χαμόγελο που βλέπω στη φατσούλα του γιου μου κάθε μεσημέρι και στην αγάπη που του δείχνουν!! Ευχομαι να τους αρέσει!! 

 Το μεγεθός του είναι 21Χ21 και τους έφτιαξα και μια τσεπούλα σε περίπτωση που καταφέρουν να γεμίσουν όλες τις σελίδες του αλμπουμ








11 σχόλια:

  1. πολυ ομορφη η ιδεα αυτου του δωρου...εγινε καταπληκτικο αλμπουμ..οι δασκαλες θα ξετρελαθουν σιγουρα!!αληθεια που βρισκεις αυτες τις ζωγραφιες η οτι τελος παντων ειναι???οι σελιδες με τα δωρα μου αρεσαν πολυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σούπερ η σκέψη σου... ευτυχώς υπάρχουν ακόμα παιδαγωγοί και εκπαιδευτικοί που αξίζουν...αυτό φαίνεται από τα παιδάκια μας!!!
    να είσαι καλά και να χαίρεσαι το αγοράκι σου!!!
    θα συμφωνήσω με την Κατερίνα... οι εικονες ειναι τέλειες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. για μια ακομη φορα εκανες καταπληκτικη δουλεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπέροχη ιδέα! Μπράβο βρε Πένυ με τις πρωτοπόρες ιδέες σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι πανέμορφο! Είμαι σίγουρη ότι θα τους αρέσει, πολύ ωραία η κίνησή σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ όμορφο το δώρο σου!!οι δασκάλες πραγματικά θα ενθουσιαστούν !μπράβο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. υπέροχο!!!μπράβο!!τέλεια η σκέψη σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ γλυκιά σκέψη σίγουρα θα αρέσει στις δασκάλες!!!Μπράβο!!!Φιλάκια και καλή εβδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή