Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Ενα βιβλίο συνταγών με ασυνήθιστο αμπαλάζ

 Εδώ και μέρες έχω φτιαξει ένα βιβλίο συνταγών για την κουνιάδα μου που γιόρταζε. Δυστηχώς όμως ακομα δεν έχουμε βρεθεί για να της το δώσω. Έτσι αποφάσισα να της το στείλω σήμερα!! Εψαχνα χτες να διακοσμησω ένα κουτί που να το χωράει αλλά δεν βρήκα (τετοιες ώρες, τέτοια λόγια θα μου πείτε). Αποφάσισα λοιπόν να κανω το πείραμα με κατι φακέλους που με περίμεναν καιρό...

Πήρα έναν φάκελο εγγράφων όρθιο τον έντυσα με δύο ειδών χαρτιά για να είναι πιο παιχνιδιάρικο το αποτέλεσμα και τον στόλισα με αυτά τα αυτοκολλητα. Να ένα αμπαλάζ που δεν θα πεταχτεί μετά αλλά θα γεμίσει με βιβλία συνταγών και όποια συνταγή δεν χωρέσει στο βιβλίο!!!Γεμισα το κουτί με χόρτο που βάζουν στα καλαθια των ποτών για να πάρει ύψος το βιβλιοκαι τυλίχτηκε σε ζελατίνα για να μην κρυφτεί σε σακούλα.
Τόσο κοπο έκανα....χαχαχαχα









10 σχόλια:

  1. δεν το συζητω τελεια η συσκευασια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αχ τι όμορφο που είναι! πάρα πολύ ωραίο και η θήκη του πολύ καλή ιδέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ειναι παρα πολυ ομορφο!!!! πολυ εξυπνη ιδεα!!! καληνυχτα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τέλειο το κουτάκι αλλά και τέλειο και το βιβλίο συνταγών σου!!
    καλή σου μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΟΥΜΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ .ΤΑ ΛΕΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πραγματικά από απλά υλικά φτιάχνεις υπέροχα πράγματα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλές γιορτές και ευτυχισμένο το νέο έτος!!!!!με δημιουργίες ξεχωριστές,με υγεία και πολύ αγάπη!!!!!!!!!!!!! <3 <3 αν έχεις facebook και δεν ψήφισες ακόμη τον γατούλη μου τον Μπέμπη θα χαρώ πάρα πολύ να τον ψηφίσεις για να γίνει το Νιάου του μήνα!!!πολλά γατοφιλάκια!!!
    http://apps.facebook.com/purinaniaou/4173

    ΑπάντησηΔιαγραφή