Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Ενα mini για μια όμορφη νυφούλα!!

 Εδώ και μέρες έχω και παλεύω με αυτό το mini αλμπουμ για την φιλενάδα μου που πρόκειται να παντρευτεί τον Σεπτέμβρη. Πρόκειται να φιλοξενήσει τις αναμνήσεις όλου του "ταξιδιού" μέχρι τη μεγάλη μέρα!!! Πρόβες νυφικού , bachelor party κλπ γι αυτό και είναι αυστηρά girly.Αυτό είναι και το πρώτο μου mini που φτιαχνω γι αυτό θέλω να είστε επιεικείς μαζί μου...
Ομολογώ ότι μου ήταν τρομερά δύσκολο να το διακοσμήσω ,κανονική σπαζοκεφαλιά θα έλεγα.Πως να μην είναι όταν για μια κάρτα τα φέρνω βόλτα ένα ολόκληρο μεσημέρι μέχρι να καταλήξω πως θα τα βάλω, πόσο μαλλον να πρέπει να διακοσμήσω τόσες σελίδες!!!Πόσο θαυμαζω όλες εσάς που κένετε τόσο όμορφα L.O. και με τόσες πολλές τεχνικές!! Όπως και να χει το ευχαριστήθηκα τόσο πολύ και αυτό θα είναι μονο η αρχή.Βοηθός μου φυσικά το pazzles που φτου φτου φτου φτου δουλεύει ρολόι (χρωστάω ανάρτηση να σας πω ΤΙ έπαθα....)

Το συγκεκριμένο ,λοιπόν, έχει βάση κραφτ κάρτες και είναι σε σχήμα ακορντεόν. Για τις εσωτερικές σελίδες χρησιμοποίησα το κιτ Victoria Gardens της Echo park . Πόσο πολύ με βοηθησε που ήταν κιτ και όλα ταίριαζαν μεταξύ τους !!! Αλλιώς ακόμα θα πάλευα....










Αύριο θα δω μετά απο ένα μήνα το μπεμπάκι μου και μάλιστα θα το χορτάσω!!! Περασε ο καιρός και φτασαμε στη Β επιπέδου!!! Σαν ψέματα μου φαίνεται....
Για έναν περίεργο λόγο αντι να είμαι αγχωμένη για τη σοβαρότητα της εξέτασης , εγώ είμαι πολύ χαρούμενη και ανυπομονώ. Ελπίζω να μην μου το βγάλουν ξινό .....Βασίζομαι στη θετική σας ενεργεια για τα καλύτερα αποτέλεσματα αυριο!!!
Τα φιλιά μου και μια κλωτσιά απο τη μπέμπα (ή μηπως μπεμπης?????)

11 σχόλια:

  1. Τι όμορφο που έγινε! Και είναι και τέλεια η ιδέα το να φιλοξενήσει φωτογραφίες από όλη την προετοιμασία μέχρι το γάμο!
    Όσο για το μωράκι σου, με το καλό και όλα να πάνε καλά! Καλά κάνεις και δεν έχεις άγχος για τη Β επιπέδου, ευχαριστιέσαι περισσότερο την όλη διαδρομή και σίγουρα δε θα σου βγει ξινο!
    Εγώ την έκανα πριν μερικές μέρες και όλα καλά. Φιλιά και ευχές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ με το αδερφακι μου!!! Υπέροχη ιδέα και με το καλό η εξέταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. υπεροχο το μινι...καταπληκτικα χαρτια!!!!!!!!!!!!!!
    οσο για την εξεταση..Πενυ μου θα μαθεις στην ζωη σου να σκεστεσαι παντα θετικα...."οτι φοβασαι σουρχεται"ελεγαν οι παλιοι...σοφα τα λογια τους!!!!φιλια και περιμενουμε νεα σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. όλα θα πάνε τέλεια!!!το μίνι υπέροχο!!!!φιλιά στην κοιλίτσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το μίνι σου είναι πανέμορφο! τα χαρτιά τέλεια για την περίσταση και είμαι σίγουρη οτι η φίλη σου θα το ευχαριστηθεί πολύ!...και όσο για τον Β'επιπέδου έτσι χαλαρά να πάς, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανυσηχίας! εγώ την έκανα πριν απο ένα μήνα περίπου και ήταν τέλεια που είδα την μικρή τόσο καθαρά...!!!κοίτα λοιπόν να το απολαύσεις και μην σκέφτεσαι τίποτε αρνητικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ολα του ΘΕΟΥ να γινουν..ολα θα πανε καλα..η σιγουρια της ψυχουλας μερικες φορες μετρα ποιο πολυ και απο τις εξετασεις..ομορφο το mini..με ομορφα χρωματα..καλη συνεχεια,,σε φιλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πολύ όμορφο το μίνι !!! μπράβο!!!!
    όλα θα πανε σουπερ στην εξέταση, θα το δεις.. και θα δεις το μωράκι σου για αρκετηη ώρα!!!! εμάς η γιατρός, έψαχνε να δει σε ποιον από τους δύο μας έμοιαζε!!! τόσο καθαρά!!!! φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είμαι σίγουρη ότι παιδεύτικες αλλά το αποτέλεσμα εντυπωσιακό.Με το καλό να δεις το μπεμπάκι.Όλα θα πάνε καλά.Περιμένουμε να μάθουμε το φύλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είναι πολύ όμορφο, καλαίσθητο και κοριτσίστικο!
    Και με το καλό το μωρό σου!!!!
    Κάπου διάβασα την αγωνία σου για την προηγούμενη ατυχη φορά, πίστεψε με σε καταλαβαίνω. Ομως τώρα θα πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος!
    Να σαι καλά!
    θα τα λέμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αχ Πένη μου έχασα τα νέα σου!!! Είσαι Εγκυος????? και μάλιστα πας για Β επιπέδου? Τι να πω μόνο οτι έχεις όλη την θετική μου ενέργεια και την αγάπη μου. Περιμένουμε όλα τα νέα για το μπεμπάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή