Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Ενα μεγάλο συγνωμη.....

Πραγματικά από χτες είμαι να σκάσω..... Έλαβα κάποια emails με παράπονα σχετικα με το μπαζάρ. Τελικά μάλλον τα έκανα σαλάτα....οφειλω ένα τεράστιο συγνώμη στα άτομα που ξέχασα να συμπεριλάβω στη λίστα μου. Δεν έγινε κατι εσκεμένα και νιωθω πολύ ασχημα γι αυτό. Αλλά ας παρω τα πράγματα από την αρχή.
Οσα κορίτσια δεν με ξέρουν και με γνώρισαν μεσα από το μπαζάρ που διοργανωθηκε στην περιοχή μου, είμαι μαμα δύο παιδιών. Ενος 5 χρονου και μιας μπεμπας μολις 5 μηνών. Οσες είναι μανουλες γνωρίζουν και από την καλή και απο την ανάποδη τι σημαίνει να μεγαλώνεις δυο παιδιά. Ειδικά με τέτοια διαφορά ηλικίας που οι αναγκες τους ειναι τόσο διαφορετικές . Καθε τι που κανω γίνεται τμηματικά. Παράλληλα θηλάζω τη μπεμπα ,αλλάζω παμπερς, κουναω κουδουνιστρες για να μην κλαίει ,παιζω με τον μεγάλο κλπ .Όταν λοιπόν παραλαμβανα τα δέματα που μου στέλνατε το έκανα με τη μπεμπα στο σλινγκ και το Κωνσταντή "βοηθό" μου. Ειναι λοιπόν πολύ πιθανό κάποια ονόματα να έχουν διπλογραφτεί και κάποια δυστηχώς να μου ξέφυγαν.Προς Θεού κατι τέτοιο δεν έγινε επιτηδες.Πολλα κορίτσια ως αποστολεα είχαν το όνομα του μπλογκ τους και όχι το προσωπικο τους. Πολλες φορες στα χέρια του γιου μου βρήκα γραμμα ή καρτα το οποιο εγραφε μονο ονομα του μπλογκ και απο το άγχος μου μηπως ξεχάσω καποια κοπέλα το ξαναεγραφα.
Διάβασα για "ευχαριστώ" ποιοτικά και ποσοτικά. 'Εχω μάθει να λεω στη ζωή μου καθημερινά πολλά ευχαριστώ για μικρα πράγματα. Πόσο μαλλον για όλο αυτό που στήθηκε με τη βοήθεια σας που είναι κατι τόσο σημαντικο . Πως θα μπορούσα λοιπόν να παραλείψω να ευχαριστήσω καποια εσκεμενα?
Πραγματικά δεν ήθελα να αδικήσω κανεναν . Ακομα και τη λιστα έκανα να τη γράψω 3 μερες και παλευα να κανω  την προηγουμενη  αναρτηση από την επομενη του μπαζαρ.
Τωρα όσον αφορά το αρθρο που δημοσιευτηκε σε Κορίνθιο blog
 http://www.fresh-press.gr/index.php/korinthiaka/14037-dekades-arwgoi-se-filanthrwpiko-pazari-nemea.html
ουδεμία ιδέα έχω . Οντως κακώς που δεν γίνεται καποια αναφορά δεν ξέρω όμως από ποιον δόθηκε αυτή η λιστα.Ηδη επικοινωνησα με την υπέυθυνη της ομάδας και μου είπε πως θα διορθωθεί.Πραγματικά δεν ήξερα και σε καμια περίπτωση δεν ήθελα να καρπωθώ τον κόπο κανενός. Θαυμασα τα έργα κάθε κοπέλας Μαλιστα το έλεγα ,αυτοπροσώπως, σε όλο τον κοσμο ότι έχουν έρθει από όλη την Ελλαδα και τους εξηγουσα το πως. Γιατί πολλοι ρώταγαν και αυτό μου έβγαινε τόσο αυθόρμητα.Αλλά όχι μονο εγώ όλα τα παιδια γνωριζαν και το έλεγαν.
Είναι η πρώτη φορά που οργανώνεται κατι τετοιο στην περιοχή μου και εγώ συμμετέχω τόσο ενεργά. Ειλικρινά δεν ήξερα όταν έγραφα το αρχικό μου ποστ πόσο μεγάλη απήχηση θα είχε για να ξέρω πως πρέπει να  το χειριστώ και να το οργανώσω .Κάπου εκεί ανάμεσα στις σημειώσεις μου τελικα  "χαθηκα"....
Ζητώ συγνώμη λοιπόν αν ξέχασα να αναφερθώ σε καποιο όνομα .Δεν έγινε γιατί δεν εκτιμησα την προσφορά του ,γιατί δεν μου αρεσε αυτό που έστειλε ή το θεώρησα μικρό σε ποσότητα.Εγινε καθαρά απο λαθος και πρόχειρη οργάνωση. Για μενα ακόμα και η κοινοποίηση που κάνατε στα πορφίλ σας ήταν εξισου σημαντική.
Καλό βράδυ και με το καλό ο νέος χρόνος .


5 σχόλια:

  1. Πένυ... πιστεύω πως αν κάποιος κάνει κάτι για να βοηθήσει συνανθρώπους... το δημόσιο "ευχαριστώ" είναι περιττό.... αλλά μάλλον εγώ σκέφτομαι έτσι... και άλλοι όχι
    Σίγουρα δεν παρέβλεψες κανέναν επίτηδες... και είναι κρίμα που υπόθηκε ίσως κάτι τέτοιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πένυ μου επειδή ένα από τα άτομα που αναφέρεσαι είμαι εγώ και μάλλον συνεχίζουν να γίνονται παρεξηγήσεις εγώ δεν ζήτησα ούτε δημόσια συγνώμη, αλλά ούτε και δημόσια ευχαριστώ. Το τελευταίο mail που σου έστειλα αφορούσε τα πράγματα που σου έστειλα και ποτέ δε μου απάντησες αν τα έλαβες ή όχι γιατί όπως μου είπες δεν είχες χρόνο να απαντάς σε κάθε μήνυμα ξεχωριστά.
    Η πρώτη απάντηση που πήρα από σενα όλο αυτόν τον καιρό ήταν χθες το βράδυ, μετά από ενημέρωση που είχα κι εγώ πως δεν αναφέρομαι πουθενά άρα δεν έστειλα τίποτα και κατάλαβα πως τελικά κάτι είχε συμβεί με το δέμα μου. Έτσι όπως αναφέρονται εδώ τα πράγματα είναι σαν να σου ζήτησα να με ευχαριστήσεις δημοσίως και το θεωρώ πολύ άδικο για μένα γιατί δεν ήταν η πρώτη φορά που έλαβα μέρος σ' ένα μπαζάρ, ούτε στα blogs αλλά ούτε και εκτός σε άλλα και ποτέ δε ζήτησα ιδιαίτερο ευχαριστώ! Τέλος πάντων νομίζω πως δεν έχει πιά νόημα να το συζητάμε αφού το μπαζάρ πήγε καλά και πέτυχε το σκοπό του ακόμα κι αν τα δικά μου πράγματα χάθηκαν και δεν έπιασαν τόπο.
    Καλή συνέχεια και καλή χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ηρεμησε οτι εγινε εγινε τωρα θα προσεχεις καλυτερα στο επομενο ολες να γραφουν και το ονομα τους και το ονομα του μπλογκ τους και ολα θα γινουν φιλια στα μικρα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυρία Πένυ, στενοχωρήθηκα που διάβασα αυτές τις γραμμές... Κρίμα που υπήρξαν παρεξηγήσεις και τέτοιες συμπεριφορές.
    Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω που μου έδωσες την ευκαιρία να στείλω πραγματάκια. Η χαρά που ένιωσα βλέποντας τις εικόνες με τους πάγκους να ξεχειλίζουν και τα λόγια σου...είναι απερίγραπτη.
    Σ'ευχαριστώ.
    Καλή χρονιά να έχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η δική μου χαρά να δεις που τα έστηνα και την επόμενη μερα που έβλεπα τους παγκους να αδειαζουν!!
      Καλή χρονια να έχουμε με υγεια και αγαπη!!

      Διαγραφή