Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Ενα vintage shadow box και όχι μονο!!!

Καλημέρα!!Πως μου αρέσει αυτός ο καιρός.... Πόσο μου είχε λειψει. Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι και πολύ φαν του καλοκαιριού. Ανυπομονώ να αναψουμε το τζάκι μας και να χουχουλιάζουμε αγκαλιά με τα παιδάκια μας στους καναπέδες.
 Σήμερα θα σας δείξω τα καλούδια που έφτιαξα για τη βάφτιση της Ελίνας. Η διακόσμηση της βάφτισης θα ήταν με vintage στοιχεία και η φιλενάδα μου ,μου ανέθεσε να φτιαξω τα χωνάκια των ζαχαρωτών!! Αν και δεν το χω πολύ με το ρομαντικό ενθουσιάστηκα γιατί δεν το είχα ξανακανει και ήταν ευκαιρία για έναν ακομα δημιουργικό πειραματισμό.
   Στην βάφτιση τελικά δεν τα κατάφερα να παω λόγω απόστασης ,παιδιών και τα συναφή.Έτσι εφοδιαστηκα με ένα σωρό καλούδια και μια μέρα κλείστηκα στο γραφείο μου.Δεν θα έβγαινα από εκεί αν δεν έφτιαχνα κάτι με vintage στοιχεία . Δυσκολη υπόθεση...Τελικά μετά απο πολλές ώρες που έφερνα γύρω χαρτιά, λουλουδια,πέρλες και κλουβάκια κατέληξα σε αυτό το shadow box!!
Τα χαρτιά είναι BO BUNNY και το ξύλινο κλουβάκι της kaisercraft .Τα υπόλοιπα τσιχλιμπίδια τα ανακαλυψα μεσα στα μαγικά κουτιά μου!!Το κεντρο το άφησα κενό για να μπι η φωτό της μικρής.

Χριστινάκι μου να σου ζήσει η ζουζούνα σου και εύχομαι μόνο χαρές στη ζωή της!!




11 σχόλια:

  1. Και όλο αυτό κατέληξε σε ένα υπέροχο και άκρως κοριτσίστικο και χαρούμενο κουτί που θα στολίζει το δωμάτιο της τυχερής μικρής .Λάτρεψα και τα τριανταφυλλένια χωνάκια!!!Υπέροχα όλα!!!
    Φιλάκια πολλά ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολυ ομορφο το κουτι!!!μια χαρα τα πας και στο ρομαντικο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να ζήσει η μικρούλα!!! Το δώρο είναι υπέροχο!!!Καλό ΣΚ να έχεις και καλή συνέχεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σου πάει και το ρομαντικό!!! Πολυυυυυύ!!!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σήμερα από το πρωί διαβάζω αναρτήσεις από ανθρώπους που ανυπομονούν να ανάψουν τζάκι! Ωραία αίσθηση δεν λέω αλλά όταν θα πρέπει να αγοράζουμε ξύλα και το κρύο θα συνεχίζει θα λέμε αμάν κι αυτός ο χειμώνας! Χιχι! Εμείς ευτυχώς είμαστε έτοιμοι. Τα ξύλα στοιβιάστηκαν!
    Kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα καλή εβδομάδα!!! Είναι όλα υπέροχα, μπράβο σου!
    Φιλάκια πολλά!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τελειο αποτελεσμα,θα χαρηκε πολυ η φιλη σου.δεν εχω ξαναδει κατι παρομοιο.φιλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υπέροχα!!!! Το δε κουτί είναι τέεεελειο! Μια χαρά σε βρίσκω και με τα ρομαντικά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή